Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Öldürme Sanatı

Kategori: Edebiyat Yazar: Norbert Gstrein Yayınevi: Can Yayınları Kampanya

Öldürme Sanatı

  • çevirmen: Ogün Duman
  • Yayın Tarihi: 21.12.2006
  • Orijinal Adi: Das Handwerk des Tötens
  • ISBN: 9789750706929
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 268
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 12.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
İnsan savaşa sadece gözlemci olarak katılabilir mi, yoksa gözlemci olmaktan fazlası mı söz konusudur hep? Norbert Gstrein, bir Alman muhabirin artık haritalardan silinen Yugoslavya’daki varoluş nedenini sorguluyor Öldürme Sanatı’nda. Savaşta gözlemci olmanın nesnel olmakla aynı anlamı taşımadığını, tarafsız kalmanın, hatta tarafsız olmanın bile mümkün olmadığını gözler önüne seren Öldürme Sanatı, savaşa ilişkin doğru sorular soran bir yapıt. Norbert Gstrein, bazen sessizce ima etmekle yetindikleri, bazen de açıkça dile getirdikleri nedeniyle Alman edebiyat çevrelerinde yoğun tartışmalar yaratan Öldürme Sanatı’nı, 1999'da Saraybosna’da keskin nişancılar tarafından öldürülen Stern muhabiri Gabriel Grüner’e ithaf etmiş. Öldürme Sanatı, daha önce İngiltere Yılları ile tanıdığımız Avusturyalı yazar Norbert Gstrein’ın Can Yayınları’ndaki ikinci kitabı.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Öldürme Sanatı PDF 11.12 MB İndir
Öldürme Sanatı EPUB 12.43 MB İndir
Öldürme Sanatı MOBI 9.81 MB İndir
Öldürme Sanatı ODF 10.47 MB İndir
Öldürme Sanatı DJVU 13.09 MB İndir
Öldürme Sanatı RAR 8.51 MB İndir
Öldürme Sanatı ZIP 7.85 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Öldürme Sanatı PDF 11.12 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Savaş gerçeğini bir kez daha anlamanıza yardımcı olacak, canınızı acıtacak bir kitap. Savaşta neden tarafsız olamayız bilmek ister misiniz? Gerçekleri duymaya hazır mısınız?


Az kişiye ulaştığını düşündüğüm nadide kitaplardan. Teşekkürler Ki̇tapyurdu bu kitabı kitaplığıma kazandırdığınız için.


Hakkında az yorum olması üzücü


Yazarın daha önce İngiltere Yılları kitabını okumuş ve beğenmiştim. Norbert Gstrein’in büyük sansasyon yaratan bu kitabında savaşa gözlemci olarak katılanların dahi tarafsız kalamayacağı eleştirel bir dille ifade edilmiş. Herkese tavsiye ederim.


Daha önce İngiltere Yılları adlı kitabıyla tanınan Avusturyalı yazar Norbert Gstrein, Öldürme Sanatı’nda savaşa ilişkin yanıtları oldukça güç ve acılı sorular soruyor…Yazar 1999’da Saraybosna’da keskin nişancılar tarafından öldürülen Stern muhabiri Gabriel Grüner’e ithaf ettiği kitabında bir Alman muhabirin artık haritalardan silinen Yugoslavya’daki varoluş nedenini sorguluyor. Savaşta gözlemci olmanın nesnel olmakla aynı anlamı taşımadığını, tarafsız kalmanın, hatta tarafsız olmanın bile mümkün olmadığını gözler önüne seriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*