Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
150 Soruda Evlilik Okulu

Kategori: Kadın-Erkek Yazar: Fatma Taş Yayınevi: Akis Kitap

150 Soruda Evlilik Okulu

  • Yayın Tarihi: 08.02.2007
  • ISBN: 9789944411646
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 395
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21.5 cm
Tanıtım Bülteni
Mutlu ve keyifli bir yuva için, evlilik öncesinde eşlerin birbirlerini iyi tanımları gerekir. Evlilik kararı hayatınızın en önemli kararıdır. Bunun için adımlarınızı dikkatli atmalı, eşiniz olacak kişiyi artıları ve eksileriyle en iyi şekilde tanımaya çalışmalısınız. Hayat arkadaşınız olacak insanı tanımak elbette kolay değil. Elinizdeki kitap, bu konuda size tam 150 sır veriyor. NLP eğitmeni, yaşam koçu ve aile danışmanı Fatma Taş, evlenmeyi düşündüğünüz ya da evli olduğunuz kişiye sormanız gereken 150 altın soruyla onun hem akıl, hem ruh, hem de gönül dilini anlamanın ipuçlarını veriyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
150 Soruda Evlilik Okulu PDF 16.39 MB İndir
150 Soruda Evlilik Okulu EPUB 18.32 MB İndir
150 Soruda Evlilik Okulu MOBI 14.47 MB İndir
150 Soruda Evlilik Okulu ODF 15.43 MB İndir
150 Soruda Evlilik Okulu DJVU 19.29 MB İndir
150 Soruda Evlilik Okulu RAR 12.54 MB İndir
150 Soruda Evlilik Okulu ZIP 11.57 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Evleneceğiniz kişiyi iyi analiz etmek için kendinize ve karşınızdaki adaya sorulması gereken soruları içeriyor. Bazı soruları çok gereksiz buldum. Sanırım sorular ve cevapların önemi karakterinize göre değişiyor


evliliği açıklayan beklentileri karşılamakta zorlanan insanları yönlendirecek bir kitap tavsiye ederim yalın ve aklımıza glen soruları netleştiriceğimiz yön verecek bir kitap tavsiye ederim


BU ÇOK GÜZEL Bİ KİTAP EVLENMEDEN ÖNCE HERKESİN OKUMASINI TAVSİYE EDERİM


mutlu bir evlilik için herkesin mutlaka okuması gereken bir kitap.evlenecek her yaştaki insana evliliğin başlangıcı ve devamıyla ilgili sorular sorarak kişinin kendinin ve karşısındakinin bu evliliğe hazır olup olmadığını anlayabiliyor.


Bu kitabı eşim almış ve evde ortalıkta dururken merak edip okumaya başladım. Kitapla ilgili olumlu hiçbir yorum yapamayacağım, hatta diyebilirimki edebi (yazım kuralları, imla, zaman uyumu vb ….) anlamda yorum dahi yapılmaması gereken bir kelimeler dizini.Kitabın yazarının ne iş yaptığı konusu hala kafamı meşgul ediyor. Ülkemizde Psikoloji bölümü mezunlarının Psikoloji bilimi yan dallarından brinde yüksek lisans yapmadan Psikolog unvanı dahi kullanamadıklarını, bağımsız olarak (Bir Doktorun kontrolünde olmadan) kesinlikle Psikoloji mesleğine ilişkin bir icraat içerisinde yer alamayacakları ve meslek icra edemeyecekleri ilgili kanunlarla kesin br şekilde düzenlenmiştir.Kitabın ilerleyen sayfalarında yazar hanım karşımıza Hemşire, Psikolog, Psikiyatrist hatta Tıp Doktoru olarak çıkıyor. Tabi öğretmenliğini hiç söylemiyorum. Arkadaşlar gerçekten bunlar şahsi yorumum değil, tamamen yazarın ifadelerinden çıkan belirmelerdir.Yazarlar kadar okurlardan da rica ediyorum; yukarda saydığım mesleklerin tamamı akademik eğitimin zorunlu olduğu profesyonel mesleklerdir, yarım yamalak bilgilerle (tabiri caizse “anlıyorum” türden yaklaşımlarla üzerinde yorum yapmak şeklinde) sözkonusu meslekler hakkında konuşmak dahi hem hukuki hemde toplumsal sonuçlar açısından sıkıntılara yol açacaktır, lütfen bunu göz önünde bulundurun.NLP, Coaching gibi kavramlar son dönemde çok revaçta olmakla birlikte, tamamen bilimsel temelden yoksun, akademik yönü bulunmayan ve toplumsal sonuçları irdelenmemiş kavramlardır. Bu bağlamda mezkur konulara biraz daha temkinli yaklaşmakta ve toplumu sözkonusu yaklaşımlarla yönlendirmemekte fayda görüyorumBu kitap maalesefki bilimsellikten yoksun, gerçeklikten uzak ve hayalci bir kitaptır. Siz siz olun sakın eş adayınıza bu 150 soruyu sormaya kalkmayın, eğer kitabı halen bitirmedinizsede lütfen bırkın okumayın, inanın hiçbir şey kaybetmezsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*