Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Karı Gibi Gülme

Kategori: Eğlence-Mizah Yazar: Vasıf Küçükoruç Yayınevi: Avrupa Yakası Yayınları

Karı Gibi Gülme

  • Yayın Tarihi: 23.01.2014
  • ISBN: 9789944979108
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 208
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Kitabın adını görünce başladım gülmeye...Son satırına kadar güldüm. Bitirince hemen yazarı arayıp ikinci kitabının ne zaman çıkaracağını sordum, bu sefer o güldü. Bu hikayelerde herkese gülecek bir şeyler var. Kahkaha garantili yani..Daha iyi bir şeyler yazmam gerektirdi ama gülmekten yazamıyorum ki... Eline sağlık Vasıf..SÜMER TİLMAÇBir kahkaha tufanı!... gülme krizine yakalanmak mı istiyorsunuz? İşte ilacı... Bir eserin her satırında insan güler mi? Bu eserde gülüyorsunuz hem de katıla katıla... Yolculuk ve de uykusuz gecelerin doğru adresine hoş geldiniz... Mizah ustası Vasıf'ın kıvrak kaleminden ancak bu beklenirdi...SADETTİN TEKSOYUzun, özensiz sakallı, dudağında sigara, bir elinde bira bir elinde kalem, asık suratlı bir adam. Bu dışı, bir de içi var ki sevecen, komik, eğlenceli, dost, adam gibi adam. Pencerenin yakınına konan bir kumrunun ölüsüne sayfalar dolusu yazan tuhaf bir adam. Yeterince anlaşılamamış, değerlendirilmiş bir yazar dostum VASIF KÜÇÜKORUÇ..GAZANFER ÜNDÜZ
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Karı Gibi Gülme PDF 8.63 MB İndir
Karı Gibi Gülme EPUB 9.65 MB İndir
Karı Gibi Gülme MOBI 7.62 MB İndir
Karı Gibi Gülme ODF 8.13 MB İndir
Karı Gibi Gülme DJVU 10.16 MB İndir
Karı Gibi Gülme RAR 6.60 MB İndir
Karı Gibi Gülme ZIP 6.09 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Hayatı boyunca birçok komedi dizisine can veren Vasıf Küçükoruç’un bu kitabı da diğer kitapları gibi hepimize gülmeyi vaat ediyor.


Eşim ile benim mizah farkımı ortaya koydu. Benim hiç gülmediğim ancak eşimin zaman zaman komik bulduğu bir eser. Yazarın iddiası “Gülerken düşündürmek” filan değil, sadece güldürmek ancak maalesef bana göre değil.


açıkçası bu kitabı merak ettiren nedense kapak resmi olmuştur.ama umduğum gibi bulmadım. çok basit bir anlatımı var ve oldukça amatör .


İsmine takılarak aldığım bir kitap, güncel hayattaki belkide hergün yaptıgımız komiklikleri dile getirmiş biraz, bunuda kitaptan okumak ayrı bir zevk. Kısa romanlarla özdeşleşmiş bir mizah türü ayrı bir tat haline gelmiş. Okunası bir kitap.


Gerçekten de ilk sayfadan son sayfaya kadar gülerek okuyorsunuz. Eğer sıkıcı ve stresli bir gün geçirdiyseniz sizi rahatlatacakve positivize edecektir…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*