Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Mumya Sandukası

Kategori: Edebiyat Yazar: Elizabeth Peters Yayınevi: Oğlak Yayınları

Mumya Sandukası

  • çevirmen: Dost Körpe
  • Yayın Tarihi: 25.04.2007
  • ISBN: 9789753295710
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 389
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Emerson'un antika tutkusunu bastırabilecek tek bir şey vardır. O anda bu şeyi yapmak uygun gelmedi. Onu o karmaşanın ortasında mırıldanıp etrafı karıştırır halde bırakarak dükkânın ön tarafına açılan kapıya yavaşça, dehşetle yaklaştım.Ne bulacağımı bilmiyordum ve en kötüsüne hazırım sanıyordum. Yine de perdeyi açınca gördüğüm manzara elimi ayağımı ve dilimi dondurdu.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Mumya Sandukası PDF 16.15 MB İndir
Mumya Sandukası EPUB 18.04 MB İndir
Mumya Sandukası MOBI 14.25 MB İndir
Mumya Sandukası ODF 15.20 MB İndir
Mumya Sandukası DJVU 18.99 MB İndir
Mumya Sandukası RAR 12.35 MB İndir
Mumya Sandukası ZIP 11.40 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Peters yine döktürmüş.


Diğer Kitaplar gibi cook güzeldi. Ramses in büyüyüp olaylara dahil olmasi bence renk katmış. Keşke yazarın diğer kitapları cevrilse de alsak. Orijinal dilinde olanlar bende var ama dile tam hakim olmadan anlaşılıyor ince esprileri ve deyimleri kacirabiliyorum.


Kitapta Ramses karakterini daha sık görüyoruz ve gerçekten kitaba bir ahenk katmış. herkes bilir, mumya filmini hatırlar. Orda da serinin devam filminde bir çocuk çıkmıştı ortaya ve filme güzel uymuştu, eğlenceliydi. işte bu kitapta da benzer bir kurgu söylenebilir ve gerçekten hoş oldu. Kitabın finalini de yine çocuğun belirlemesi hoşuma gitti. İnanın, tek başınıza okurken sinemada arkanıza yaslanmış bu tip bir filmi izliyor hissine kapılacaksınız.


Mumya Sandukası, serinin diğer okuduğum firavunların laneti kitabından çok bağımsızdı bir kaç yer dışında. En önemli farkı ise artık büyüyen bir Ramses vardı karşımızda ( çocukları ). Polisiye roman olmasına rağmen kitapta bir kaç yerde polis geçiyor kelimesi geçiyor esprisini ilk kitapta olduğu gibi bu kitap içinde söyleyebilirim. Kendini doktorculuk konusunda da oldukça geliştiren baş kahramanımız amelia peabody ve diğer kahramanlarımızın mısır’da başlarından geçen ve yine sizi ” acaba katil kim ” diye bir o kişiye bir bu kişiye yönlendiren bir anlatım ile karşılaşıyoruz kitapta. Bir çok kitapta olduğu gibi mantıksız veya kitapta değinilmeyen bir konuyla bağlantılı bir şekilde bitmeyişi ( yani kötü bir süprizle ) ne kadar gerçekçi bir kitap olduğunun göstergelerinden biri olsa gerek. Kitabın türkçe tercümesi gerçekten süper, zaten diyaloglar vs. de çok güzel yazılmış. Kitaptan hiç kopma yaşanmıyor, her saniyesi sizi mutlu ederek geçiyor diyebilirim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*