Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Sokağın Dili Olsa (12-G-15 )

Kategori: Edebiyat Yazar: James Baldwin Yayınevi: Yeni Zamanlar Sahaf (2. El Kitaplar)

Sokağın Dili Olsa (12-G-15 )

  • çevirmen: Seçkin Selvi
  • Yayın Tarihi: 02.06.2017
  • ISBN: 9789750812323
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 172
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Baldwin’in bu kitabında 70’lerin başında Harlem’de yaşanan bir aşk öyküsü anlatılıyor. On dokuz yaşındaki Tish ve yirmi iki yaşındaki Fonny, bir yandan yaşadıkları ortamın ırkçı tavrına ve karşılaştıkları zorluklara beraberce karşı koymakta, bir yandan da aşkı en saf haliyle keşfetmeye çalışmaktadır.Cinsel kimlik, insan hakları ve ırkçılık sorununu konu alan yazılarıyla tanınan Baldwin’in bu kitabı, aşkın yalnızca sadık ve sevgi dolu yanını değil, vazgeçmeyen savaşçı ruhunu da ortaya koyuyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Sokağın Dili Olsa (12-G-15 ) PDF 7.14 MB İndir
Sokağın Dili Olsa (12-G-15 ) EPUB 7.98 MB İndir
Sokağın Dili Olsa (12-G-15 ) MOBI 6.30 MB İndir
Sokağın Dili Olsa (12-G-15 ) ODF 6.72 MB İndir
Sokağın Dili Olsa (12-G-15 ) DJVU 8.40 MB İndir
Sokağın Dili Olsa (12-G-15 ) RAR 5.46 MB İndir
Sokağın Dili Olsa (12-G-15 ) ZIP 5.04 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Bir mütercim adayi olarak cevirinin gerçekten yavan oldugunu düşünüyorum. Sonu olmayan bir kitap. Okuyucu olarak yazarin kitabin sonunu okuyucuya bırakmasını cok sevdigimi soyleyemem. Beni en çok etkileyen bölüm ise hayatta başı derde girmiş olan insanlarin etraflarina bakislariyla ilgiki yapilan çözümlemeydi. Vaktiniz bolsa okuyun derim .


kitapta edebi değer taşıyan hiçbirşey bulamadım desem yalan olmaz.işlenen olay da zencilerin hayatının bir keismi olabilir ama kitabın son sayfasını okuyup da kapattığınız zaman ‘BİTTİ Mİ ŞİMDİ?’ diye şaşıp kaldığınız film sonlarına benziyor.Çevirisi konusnda ise hiç tatmin olmadım.Sayın Seçkin Selvi baştan savma bir yöntemle ,dilimize hiç uyarlanamdan cümleleri motomot olarak çevirmiş maalesef.Okumak içn vaktinizi harcamaya gerek yok.


James Baldwin az ve öz bir şekilde iletmek istediğini iletiyor. İnce bir kitap ama bitirdikten sonra güzel bir yemek yemişsiniz gibi bir tatmin hissi yayılıyor…beyninize. Ezilen zencilerle ilgili bir sürü film, kitap var ama bu benim bu konuda okuduklarımın en güçlülerinden biri diyebilirim. Bu kitapta bahsedilenlerin onda birini bile bir insana reva görmek vahşilik-oysa onların bundan çok daha fazlasını çektiklerini biliyoruz. Bu konuyla ilgili en başarılı kitaplardan biri de Kökler, tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*