Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Bireysel Kariyer Yönetimi

Kategori: Diğer Yazar: Mehmet Cemil Özden Yayınevi: Akis Kitap

Bireysel Kariyer Yönetimi

  • Yayın Tarihi: 11.05.2007
  • ISBN: 9789758414192
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 128
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Günümüzdeki hızlı değişim karşısında firmalar kendilerini rekabette üstün kılacak bir kaynağı yeniden keşfetti: "İnsan" Önceden firmalar "personel yönetimi" uygulamaları ile firma çalışanlarını dikkate alırken, artık firma dışındaki potansiyel personel adaylarını da dikkate alıyor. "İnsan kaynakları yönetimi" uygulamaları ile firmalar bir yandan nitelikli çalışanlarını bünyesinde tutmaya çabalarken, diğer yandan firma dışındaki nitelikli bireyleri de bünyesine çekmeye çalışıyor.Tüm bu gelişmeler kuşkusuz bireylerin de eski yaşam ve çalışma alışkanlıklarını önemli ölçüde etkilemiş, yaşam felsefesini gözden geçirmesini gerektirmiştir. Bu kitap, çalışma yaşamını hayat felsefesi ve kişilik özellikleri ile uyumlaştırmaya çalışan, toplam kalitenin bireysel kaliteden başladığını özümseyen ve kariyerini yönlendirmek isteyen bireyler için hazırlanmıştır."Profesyonelin el kitabı" niteliğindeki bu kitap, kariyerinizi yönetme, yani bireysel hedeflerin ve organizasyon ihtiyaçlarının uyumlaştırılması sürecine ışık tutuyor.Bireysel vizyonu, kariyer hedeflerini ve yetkinlikleri belirleme, meslek seçimi, işe ilişkin öncelikleri belirleme, iş olanaklarını araştırma, özgeçmiş hazırlama, işe başvurma ve başvuru takibi, iş görüşmesi, işe başlama ve oryantasyon, firma kültürüne uyum sağlanması, mesleki yenilikleri takip etme, iş ilişkilerini yönlendirme konularını analiz eden bu kitap, kariyerinizi yönetme konusunda en önemli rehberiniz olacak.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Bireysel Kariyer Yönetimi PDF 5.31 MB İndir
Bireysel Kariyer Yönetimi EPUB 5.94 MB İndir
Bireysel Kariyer Yönetimi MOBI 4.69 MB İndir
Bireysel Kariyer Yönetimi ODF 5.00 MB İndir
Bireysel Kariyer Yönetimi DJVU 6.25 MB İndir
Bireysel Kariyer Yönetimi RAR 4.06 MB İndir
Bireysel Kariyer Yönetimi ZIP 3.75 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


İş yaşantısında bilinmesi gereken temel bazı bilgier var. Bunların başında insan kaynakları ve kariyer yönetimi geliyor. M. Cemil Özden bu dünyaya yeni adımlarını atnlar için güvenilir kaynaklardan birisi. Özellikle özel sektörde çalışan ve işletme eğitimi almamış kişilerin kitabı okumasını tavsiye ederim.


bu kitabı büyük umutlarla aldım ve okumaya başladım ama hayallerim yıkıldı. adı ile alakası olmayan bir kitap..bu konular hiçbir bilgisi olmayan biri için temel tüm bilgiler var nerdeyse..ama az birşey bilenler için ise çok sıkıcı bir kitap..zaman kaybettim diyebilrim.. üzüldüm..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*