Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kıyamet Haritası

Kategori: Siyaset Yazar: Hakan Karahan Yayınevi: Altın Kitaplar

Kıyamet Haritası

  • Yayın Tarihi: 08.06.2007
  • ISBN: 9789752108639
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 288
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Petrole sahip olmak isteyenler İslam kökten dincileri ve fanatik milliyetçileri kontrol etmek zorundalar. Amerika’nın çıkarlarını korumak için en uygun İslam ülkesi Türkiye. Bunu beyin yıkama yöntemiyle gerçekleştirecekler. Nasıl mı? Türkiye’deki siyasal gruplara ve entellere akacak olan milyonlarca dolarla burs, öğrenci değiş tokuşu, ders müfredatlarının değişimi, akademisyenlerin Amerika’ya çağrılması gibi toplumsal projelerle plan hayata geçirilecek.Golda Meir’in Büyük Ortadoğu haritasında Türkiye ikiye bölünmüş. Güneyde Diyarbakır’dan başlayıp kuzeyde Batum’a kadar olan doğu tarafımız keskin bir çizgiyle ayrılıp Kürtlerin bölgesi haline gelmiş.Golda Meir’in Büyük Ortadoğu Projesi aslında Türkiye’yi istila edip bölmeye çalışanları ortaya çıkarıyor. Ama onlar karşılarında Türk ordusunu bulacaklar!
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kıyamet Haritası PDF 11.95 MB İndir
Kıyamet Haritası EPUB 13.36 MB İndir
Kıyamet Haritası MOBI 10.55 MB İndir
Kıyamet Haritası ODF 11.25 MB İndir
Kıyamet Haritası DJVU 14.06 MB İndir
Kıyamet Haritası RAR 9.14 MB İndir
Kıyamet Haritası ZIP 8.44 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Ekonomik yorum ve bilgileri bolca barındıran, akıcı ve güzel bir Hakan Karahan kitabı.


bana göre serinin en zayıf halkası.çok yavaş başlayıp çok hızlı bitti.ekonomi o kadar çok konuşuldu ki kitapdaki bütünlük kayboldu.yazarın sevdalıları tabiki okuyacak.ama istediğim lezzeti bulamadım.


Yazarın ekonomist olması, ekonomik yorumları bolca kullanması farklı bir hava katmış. Macera var, bilgi var, derinlikli konular konuşuluyor. Okumaya değer.


anlatım bildiğimiz gibi muhteşemdi yine…fakat yelpazeyi iyice genişletip,işin içine vatan olgusunu da katmasıyla beraber,alınan zevk artmaya başlıyor…bunun yanısıra ekonomi analizleri,AB konusunda tezler,haberdar olmadığım tarihsel detaylar,gelişimlerle Hakan Karahan yine birikimini ve tecrübesini ortaya koymuş…50 sayfalık bir diyalogu okurken ile kesinlikle sıkılmıyorsunuz…Hakan Karahan’ın anlatımına bizzat şahit olmak ve bilgiyle donanmak istiyorsanız okumalısınız…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*