Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İstanbul Sende Kalsın

Kategori: Edebiyat Yazar: İlhan Eksen Yayınevi: Everest Yayınları

İstanbul Sende Kalsın

  • Yayın Tarihi: 10.02.2009
  • ISBN: 9789752894167
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 293
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Anıları, tatlan ile gerçek bir İstanbul yazarı olan İlhan Eksen, İstanbul Sende Kalsın isimli romanıyla 1960'lı yıllara uzanarak bizi Beyoğlu'nun caddelerinde, sokaklarında kimisi günümüze dek direnmiş, kimisi yok olup gitmiş mekânlarında süren arkadaşlıkların ve aşkların ardı sıra, o günün çok kültürlü, çok dilli kozmopolit dünyasında bir tura çıkartıyor. İlk gençliklerini yaşayan insanların ait oldukları şehirle birlikte o günlerini de geride bırakmaları, kimliği örselenmiş bir yetişkinliğin buruk tadıyla tanışmaları...Bir aşk öyküsünün yanı sıra bir şehrin de öyküsünü anlatan bir roman: İstanbul Sende Kalsın. Hepimizde kalanlarla süren, hesaplaşması zor bir öykü..."Eğer seni tanımadan buradan gitseydim bu şehri unutmak daha kolay olurdu. İçinde senin de yaşadığın bir yeri bundan sonra kolay unutamam. Ne zaman 'İstanbul' kelimesi duyarsam aklıma hemen sen geleceksin. O zaman seni özlediğim için İstanbul'u da özleyeceğim. Bu şehirden kaçamayacağım. Tıpkı Konstantinos Kavafis gibi."
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İstanbul Sende Kalsın PDF 12.16 MB İndir
İstanbul Sende Kalsın EPUB 13.59 MB İndir
İstanbul Sende Kalsın MOBI 10.73 MB İndir
İstanbul Sende Kalsın ODF 11.45 MB İndir
İstanbul Sende Kalsın DJVU 14.31 MB İndir
İstanbul Sende Kalsın RAR 9.30 MB İndir
İstanbul Sende Kalsın ZIP 8.58 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Eğer kitap okurken anlatılan mekanları gözünüzde canlandırmayı başarabiliyorsanız, bu kitapta eski İstanbul’u göreceksiniz..O döneme ait, aşklar, çatışmalar, hüzünler, sevinçler çok güzel bir kurgunun içinde çok güzel bir tarzla anlatılmış. Tarz olarak bu tip kitaplar okumayan bir arkadaşımın bile zaman zaman ‘çok güzel kitaptı, hele sonu harikaydı’ diyerek beğenisini dile getirdiği kadar da okunmaya değer.


ilhan eksen rehberlik yaparken 1960 yılındaki istanbul beyoğlunu bir roman tarzında sokaklarını dükkanlarını tecrübesini çok güzel yansıtmış akıcı ve eski istanbulu çok güzel anlatmış okunmağa değer bir kitap her zaman derim istanbulu analatan tüm kitapları her zaman okunmağa değer derim…


çok güzel bir roman okumaya değer 🙂


istanbulu anlatan cok hos ve etkılıyecı bır roman. sadece ıstanbulu anlatmıyo ıcınde askta var bu romanın. sakın kacırmayın hele beyogluna asina birisi iseniz tam okuncak bır roman. ilhan eksene bu roman ıcın tesekkur etmelıyız. kacırmayın ben okudum super!


başından sonuna kadar zevkle okuduğum bir kitap..okurken bizim şimdi aşklarımızı yaşadığımız o sokalarda ne aşklar yaşanmış hissine kapılıyoruz. o sokakları gezerken bu düşünce takılıyo aklınıza. ilk gençlik çağları ilk paylaşımlar ,keşfedişler ve eski istanbul. her ne kadar 63 yılına ait olsada değişmeyen istanbul.hikaye çok ii, anlatım çok ii.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*