Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Olgun İlişkiler

Kategori: Diğer Yazar: David Richo Yayınevi: Kuraldışı Yayınları

Olgun İlişkiler

  • çevirmen: Rüya Koray
  • Yayın Tarihi: 06.08.2007
  • ISBN: 9789752750944
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 307
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
"Çoğu insan sevginin bir duygu olduğunu sanır" diyor David Richo, "oysa sevgi duygudan ziyade bir mevcudiyet biçimidir." Yazar bu kitapta sevgi ve ilişkilere taze bir bakış sunuyor, ideal eşi bulmak değil, daha sevgi dolu ve gerçekçi bir insan olmak üzerinde duruyor. Bir Budist kavramı olan farkındalık zeminindeOlgun İlişkiler, farkındalıkla sevmenin beş ayırt edici özelliğini ve bunların ömür boyu kurduğumuz ilişkilerde nasıl bir kilit rol oynadıklarını araştırıyor.Esin verici, yüreklendirici bir ifadeyle bu kitap bize birkaç noktadaki kararlılığımızla nasıl olgun ve kalıcı ilişkilere ulaşabileceğimizi gösteriyor. Olgun sevgi, eşlerin birbirine dikkat, kabul, takdir, şefkat sunması ve kendileri olmakta özgürlük tanıması üzerinde yükseliyor. Bunlar sevinç dolu, varsıl ilişkilerin kapıları ama çoğunlukla bu sözcüklerin anlamını kavrayamıyor, ilişkilerimizde nasıl hayat bulacaklarını bilemiyoruz.Çiftler ve yalnız yaşayanlar için pratik alıştırmalarla dolu olan bu kitap çocukluktan yetişkinliğe, flörtten ayrılışlara dek bir ömür boyu süren sevgi yolculuğuna cesaretlendirici içgörüler sunuyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Olgun İlişkiler PDF 12.74 MB İndir
Olgun İlişkiler EPUB 14.24 MB İndir
Olgun İlişkiler MOBI 11.24 MB İndir
Olgun İlişkiler ODF 11.99 MB İndir
Olgun İlişkiler DJVU 14.99 MB İndir
Olgun İlişkiler RAR 9.74 MB İndir
Olgun İlişkiler ZIP 8.99 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


İlişkiler üzerine yazılmış, farklı çerçevelerden bakabilen faydalı bir kitap. İlişkinizde yolunda gitmeyen birşeyler varsa bulmanıza yardımcı olabilir.


Okuması yürek isteyen bir kitap. Bütün bir geçmişle hesaplaştırıyor dolayısıyla sürekli mola verdiriyor. Tam bir yüzleşme ve ileri doğru sağlam adımlar için çok iyi bir öğretmen. Hem geçmiş defterlerle barışma ve hesapları tertemiz kapama hem de güncel ilişkilerimizde sevgi dolu davranabilmenin yollarını gösteriyor. Elinizin altında dursun, hazır hissettikçe okumaya devam edin.


İsmi her ne kadar kişisel gelişim – ilişkiler reyonlarını dolduran pekçok diğerini çağrıştırsa da Kuraldışı yayınlarına güvenimden dolayı almaktan çekinmedim. Evlilik ve aile terapisti, Jung psikolojisini benimsemiş yazarın, nitelikli, derin, yararlı, uygulamaya yönelik pekçok egzersiziyle sadece okunmayıp sorunları çözmede pratik fayda sağlayacağına inandığım güzel bir eseri.


David Richo’ nun çevrilmiş tüm kitaplarını okudum; üçü de Güven Duygusu ve Olgun İlişkiler kitaplarını çok beğendim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*