Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Türk Halkbilimi

Kategori: Kültür Yazar: Erman Artun Yayınevi: Kitabevi

Türk Halkbilimi

  • Yayın Tarihi: 14.07.2007
  • ISBN: 9789756403747
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 487
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 16.5 x 24 cm
Tanıtım Bülteni
Halkbilimi doğumdan ölüme kadar insanların yaşantısında yer alan maddi ve manevi bütün kültür öğelerini bilimsel olarak derleyen, araştıran, değerlendiren ve bunların sistematik bir açıklamasını yaparak insanlığın kültür tarihini ve özellikle halk kültürünün genel gelişme kurallarını inceleyen, kültürler arasındaki benzerlik ve farklılıkların belirleyip ortaya koyan, gerektiğinde bu bilimsel sonuçları halkın yararına olacak biçimde düzenleyip halka aktaran bir bilim dalıdır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Türk Halkbilimi PDF 20.21 MB İndir
Türk Halkbilimi EPUB 22.59 MB İndir
Türk Halkbilimi MOBI 17.83 MB İndir
Türk Halkbilimi ODF 19.02 MB İndir
Türk Halkbilimi DJVU 23.78 MB İndir
Türk Halkbilimi RAR 15.46 MB İndir
Türk Halkbilimi ZIP 14.27 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


1.Sınıfta Türk Halk Bilimi dersi için almış idim.Fakat kitabı kaybettim.Tekrardan kitabı alıyorum.Bu sene İnanç ve inanışlar için işime yarayacak bir kitap.İçinde inanç ve inanışlar ile ilgili bilgiler de bulabilirsiniz.


bu kitabı yüksek lisans dersleri için almıştım. yeni yazarlar içerisinde halkbilimini geniş bir çerçevede ele alan yazarın içeriğini beğendim. araştırma yapmak isteyenler için tavsiye edebilirim.


ben de kitabı tezimi hazırlarken aldım. bence halkbilimi ile ilgili yazılan en doğru ve güvenilir kaynak. kitapta tanımların çeşitli kaynaklardan verilmesi ve ayrıntılı şekilde örneklendirmesi anlaşılır olmasını da sağlıyor. halkbilimi ile ilgilenenlerin kütüphanesinde bulunması gerekir.


Kültürmüz hakkında daha net bilgilere ulaşabilmek için aldım ve gerçekten çok işimi gördü. Anlamak ya da okuyabilmek için akademik bilgiye gerek yok günlük bir kitap olarakta okuyabilirsiniz çok keyifli bir kitap Türküm diyen herkes mutlaka okumalı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*