Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
ASALA’dan Bir Kız Sevdim 1

Kategori: Edebiyat Yazar: Erdal Erkut Yayınevi: Erko Yayıncılık

ASALA’dan Bir Kız Sevdim 1

  • Yayın Tarihi: 01.01.2005
  • ISBN:
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 192
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 11.5 x 16.5 cm
Tanıtım Bülteni
Ermeni asıllı Amerikalı bir yazarın Ermeni Soykırımı hakkında yaptığı araştırmaların romanüslubuyla anlatılışı.Üç erkeğin bir kadına karşı duyduğu umutsuz aşk!. Gurur, çekingenlik ve politik ihtiras sonucu yitirilen olanaklar.. Yirmi yıllık bir aşkın Paris’te ölümüne alevlenmesi.. Doğudaki bir toprak ağasının dededen toruna süren hikâyesi.. Ermeni kökenli bir ailenin 1915 yılı tehcirinden 1980’ler Ermeni terör örgütü Asala’ya kadar uzanan yaşamı.. 1980’li yılların öğrenci olayları, derin devlet içinde sağcı teröristler..Asala terörüne karşı devlet terörü.. Terörün, suçlu-masum ayırımı yapmaya gerek duymayan acımasız yaklaşımı: "Kurunun yanında yaş da yanar!". Rahat okunan sürükleyici bir dil, terörün anlamsızlığını vurgulayan beklenmedik son!
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
ASALA’dan Bir Kız Sevdim 1 PDF 7.97 MB İndir
ASALA’dan Bir Kız Sevdim 1 EPUB 8.91 MB İndir
ASALA’dan Bir Kız Sevdim 1 MOBI 7.03 MB İndir
ASALA’dan Bir Kız Sevdim 1 ODF 7.50 MB İndir
ASALA’dan Bir Kız Sevdim 1 DJVU 9.38 MB İndir
ASALA’dan Bir Kız Sevdim 1 RAR 6.09 MB İndir
ASALA’dan Bir Kız Sevdim 1 ZIP 5.63 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


4 Arkadaş… Türk Diplomat Ferit, bir zamanların komünist avcısı meşhur milliyetçi Adnan, Amerikaya yerleşmiş Ermeni Tehciri konulu roman yazacak olan Jirayir ve bu 3 erkeğim gençlik aşkı Araksi… Yıllar sonra bu 4 arkadaşı kader çok farklı bir şekilde karşılaştırdı. Keşke biraz daha uzun olsaydı roman.


Paris’te başlıyor hikaye. Ancak kahramanları yabancı değil; genç Türk diplomatı Ferit, Ermeni teröristlerin peşindeki Türk istihbarat elemanı Adnan, İstanbullu Ermeni yazar Jirayir ve yine İstanbul’dan Arjantin’e göç etmiş güzel bir Ermeni kadını Araksi, tarihin garip cilvesi, dönüp dolaşıp Paris’teki bir sanat galerisinde buluşuyorlar. Türk istihbaratının aldığı bilgiye göre galeri Ermeni teröristlerin merkezidir ve imha edilecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*