Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Alman Gizli Servislerinin Türkiye Operasyonları

Kategori: Siyaset Yazar: Talip Doğan Karlıbel Yayınevi: Neden? Kitap

Alman Gizli Servislerinin Türkiye Operasyonları

  • Yayın Tarihi: 04.10.2007
  • ISBN: 9789752542112
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 224
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Son yüzyılda Türkiye’nin yok olma eşiğine gelmesinin, milyonlarca insanını kaySon yüzyılda Türkiye’nin yok olma eşiğine gelmesinin, milyonlarca insanını kaybetmesinin ve acılar çekmesinin nedeni Almanya ve onun emperyalist isteklerine alet olmasıdır. Almanya, Türkiye’nin bu vefakâr davranışını kendi topraklarında birçok yıkıcı ve bölücü örgüte destek vererek göstermiştir. Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm anayasal sistemini çökertmek isteyen veya bölmek isteyen tüm siyasi ve askeri güçler, Almanya topraklarında yeşermiş, büyümüş ve tehdit edici boyutlara erişmiştir. • Alman istihbaratlarının bağlantılı olduğu tarikatlar hangileridir? • NGO’ların içimizdeki yerli ve yabancı temsilcileri kimler? • Necip Hablemitoğlu’nu Alman İstihbaratı mı öldürdü? • Özdemir Sabancı neden Alman savcılığını bilgilendirmek istemişti? • Semih Tufan Gülaltay, Alman Narkotik İstihbaratı’yla nasıl bir işbirliği içindeydi? • Doğu Alman Gizli Servisi STASİ (Staat Sicherheits Dienst) PKK’ya nasıl destek sağladı? • Alman istihbaratları ile ortak çalışan “Ulusalcı Çeteler” kimlerden oluşuyor? • Türkiye’deki illegal örgütlerin Alman istihbaratları ile bağlantısı var mı? Bu ve bunun gibi birçok sorunun cevabı, Talip Doğan Karlıbel’in titiz araştırmaları ve sunduğu resmi belgelerle gün yüzüne çıkıyor. Bu kitapta, Türkiye’deki Alman Vakıfları’nın, ulusalcı çetelerin, Necip Hablemitoğlu, Özdemir Sabancı ve Hrant Dink suikastlarının iç yüzünü okuyacak; Alman Gizli Örgütleri’nin ve yerli işbirlikçilerinin iz bırakmadan, ustaca oynadıkları oyunları ve bu kitabın anlatmak istediğinin çok ötesindeki farklılıkları anlamaya ve düşünmeye başlayacaksınız.
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Alman Gizli Servislerinin Türkiye Operasyonları Satın Al
Kitapyurdu Alman Gizli Servislerinin Türkiye Operasyonları Satın Al
D&R Alman Gizli Servislerinin Türkiye Operasyonları Satın Al
Idefix Alman Gizli Servislerinin Türkiye Operasyonları Satın Al
BKM Kitap Alman Gizli Servislerinin Türkiye Operasyonları Satın Al
Hepsiburada Alman Gizli Servislerinin Türkiye Operasyonları Satın Al
Nadir Kitap Alman Gizli Servislerinin Türkiye Operasyonları Satın Al
N11 Alman Gizli Servislerinin Türkiye Operasyonları Satın Al
Amazon Türkiye Alman Gizli Servislerinin Türkiye Operasyonları Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Alman Gizli Servislerinin Türkiye Operasyonları PDF 9.30 MB İndir
Alman Gizli Servislerinin Türkiye Operasyonları EPUB 10.39 MB İndir
Alman Gizli Servislerinin Türkiye Operasyonları MOBI 8.20 MB İndir
Alman Gizli Servislerinin Türkiye Operasyonları ODF 8.75 MB İndir
Alman Gizli Servislerinin Türkiye Operasyonları DJVU 10.94 MB İndir
Alman Gizli Servislerinin Türkiye Operasyonları RAR 7.11 MB İndir
Alman Gizli Servislerinin Türkiye Operasyonları ZIP 6.56 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


ülke ilişkilerinde asıl onemli olanı gozler onune seriyor. yasann olayların perde arkasını gormemizi saglıyor ve aslında klasik olmus bir turkun turkten baska dostu yokmus dedirten bir kitap.


Tarih boyunca dost !! Almanya hep yanımızda olmuş , geçtiğimiz dönemde yaşanmış çok sayıda faili meçhul cinayet ve olay ile ilgili farklı bir bakış getiriyor.bunun yanında etrafımızda gelişen bunca yoğun faalieytler yanında aldığımız önlemlerin etkisiz/yetersiz kalışı da bir o kadar düşündürücü.


türkiyede bir olay olunca hemen arkasında dış güçler ve dolayısıyla amerika veya abd aranır. ama almanyada bu güçler arasında kesinlikle. çok sinsi hareker ediyor. hakımızında almanyaya kötü bir bakış açısı yok. bu kitap okunmalı ve pisliğin bir kısmıda olsa görülmeli..


Kitapta enterasan konulara değinilmiş ancak yine yazarın önceden yayınlanmış Milli İstihbarat Teşkilatı Mit’in Gizli Tarihi adlı kitabından yer alan bazı bölümler tekrarlanmış. Ben Milli İstihbarat Teşkilatı Mit’in Gizli Tarihi adlı kitabın okunması konuyu anlamak bakımından daha faydalı olacağını düşünüyorum. Tabi bu kitabında alınıp okunmasında fayda var.


Son devirlerde Alman vakıflarının faaliyetleri ile gündemi dolduran olaylar olgusunu ele alan bir eser. Alman istihbaratının, derin devletinin ve her biri bir Alman siyasi partisinin yan örgütü gibi çalışan Alman Vakıflarının ülkemizdeki faaliyetleri örnekleriyle sunulmaktadır. Alman derin devletinin dhkpc ve pkk gibi terör örgütlerini finanse ve diğer destekleri, ülkemizdeki Hablemitoğlu cinayeti, Sabancı ve Dink cinayetlerindeki rolleri, misyonerlik faaliyetlerindeki rolleri ele alınmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*