Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İsyan İsyan

Kategori: Edebiyat Yazar: Namık Doymuş Yayınevi: Doğan Kitap

İsyan İsyan

  • Yayın Tarihi: 07.11.2007
  • ISBN: 9789759915070
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 400
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 14 x 23 cm
Tanıtım Bülteni
Osmanlı' nın en karmaşık dönemi olan Fetret Dönemi'ni konu alan romanların yazarı Namık Doymuş' tan üçlemenin son kitabı. Bu üç romanı okuyarak Fetret Dönemi'ni bir bütün olarak göreceksiniz.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İsyan İsyan PDF 16.60 MB İndir
İsyan İsyan EPUB 18.55 MB İndir
İsyan İsyan MOBI 14.65 MB İndir
İsyan İsyan ODF 15.63 MB İndir
İsyan İsyan DJVU 19.53 MB İndir
İsyan İsyan RAR 12.70 MB İndir
İsyan İsyan ZIP 11.72 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Oldukça akıcı, okurken bir sonraki sayfaya geçmek için sabırsızlanacağınız cinsten bir kitap. Bu serinin diğer kitaplarını da tavsiye ederim. Zafer Vaat Etmeyen Topraklar, Cesaretin Ötesinde.


şeyh beddrettin börklüce mustafa ve torlak kemalin fetret devrinden hemen sonraki dönemde yaptıkları isyanı anlatan güzel tarihi bir roman ayrıca dönemin bizansından da bilgiler vermekte okumanızı tavsiye ederim namık doymuş tanınmayan bir yazar olduğu halde kaliteli tarihi bir eser ortaya koymuş…


Kitabın kullanmış olduğu dil akıcı ve sade. Namık Doymuş’un diğer kitaplarının olduğu gibi bu kitabın da kolay okunma özelliği bulunuyor. Kitabın genel konusu Şeyh Bedreddin isyanı ve Börklüce Mustafa etrafında geçiyor. Genel olarak bir dönem kitabı özelliği sayesinde olaylara farklı açılardan bakıyor ve aynı anda birkaç farklı hikaye anlatılıyor. Osmanlı’nın fetret devri, Bizans’ın son zamanlarındaki taht kavgaları ve iç siyasal çekişme, Şeyh Bedreddin – Börklüce Mustafa genel olarak kitabın içerisindeki farklı manzaralar olarak ön plana çıkıyor. Kitap genel olarak iyi kurgulanmakla beraber kişisel düşüncem kitabın sonunun genel olarak yapısına uymadığı yönünde. Olayların bir sona bağlanması aceleye getirilmiş ve tam olarak tatmin etmiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*