Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Katya’nın Yazı

Kategori: Edebiyat Yazar: Trevanian Yayınevi: E Yayınları

Katya’nın Yazı

  • çevirmen: Belkıs Dişbudak Çorakçı
  • Yayın Tarihi: 08.05.2017
  • Orijinal Adi: The Summer of Katya
  • ISBN: 9789753900737
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 208
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Dinginliği ve gerilimi aynı zaman aralığında veren, Bask kültürünün ince ayrıntılarını içinde barındıran, metin aralarındaki ipuçlarını takip edenler için soluk soluğa, edemeyenler için şok bir son… Gerçek olamayacak kadar kusursuz ve katlanılamayacak kadar acı. İnsan ruhunun derinliklerine inen sürpriz dönüşlerle umulmadık bir etki yaratan inanması zor bir yaz… 
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Katya’nın Yazı PDF 8.63 MB İndir
Katya’nın Yazı EPUB 9.65 MB İndir
Katya’nın Yazı MOBI 7.62 MB İndir
Katya’nın Yazı ODF 8.13 MB İndir
Katya’nın Yazı DJVU 10.16 MB İndir
Katya’nın Yazı RAR 6.60 MB İndir
Katya’nın Yazı ZIP 6.09 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Trevanian’dan yine harika bir kitap. Tabi Şibumi ile kıyaslamıyorum. O bambaşka bir boyut fakat bu kitap da sizi tatmin edecektir.


Etkileyici ve şaşırtıcı bir son, duygusallık ve gerilim bir arada, enteresan bir kurgu. Şibumicileri tatmin edebilecek bir kitap.


yazarın betimlemeleri çok başarılı olduğu için kitaptaki mekanları kişileri çok rahat canlandırabiliyorsunuz. sürükleyici aşk romanı gibi başlayıp sonu sizi şaşırtan kolay okunabilen bir kitap.


Sürükleyici bir anlatım, detaylı tasvirler ve yazarın tüm hissiyatını kelimelere dökebilen bir maharet. Tam bir Trevanian klasiği!


Yazarın okuduğum ikinci romanı. Her ne kadar şibumi kadar etkileyici bir roman olmasa da okunabilir. Bu romanda yine Bask kültürü arka planda işlenmiş. Ana konu olarak ilk başta aşkın işlendiğini sanıyorsunuz. Sonlara doğru aslında tüm dokunun psikolojik ilmeklerle işlendiğini fark ediyorsunuz. Karakterlerin yalanlarla kurduğu kendi iç dünyalarına da sıkılmadan bir yolculuk yapıyorsunuz. Eğer romanı kendi emsalleri ile kıyaslarsanız çok başarılı. Ancak yazarın Şibumi romanıyla karşılaştırmak çok da mümkün değil. Ortak yanı Bask kökenli karakter. kesinlikle okunmalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*