Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Dalaman Havalimanı

Kategori: Sanat Yazar: Emre Arolat Yayınevi: Yem Yayınları

Dalaman Havalimanı

  • Yayın Tarihi: 24.12.2007
  • ISBN: 9789758599974
  • Dil: İNGİLİZCE,TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 301
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 18 x 20 cm
Tanıtım Bülteni
Dalaman Havalimanı", 1999 yılında başlayan ve 2006'da biten bir mimarlık serüveninin kitabı, bir projenin monografisi.1999 yılında Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından açılan mimari yarışmada Emre Arolat ve Bünyamin Derman'ın projesi birinci oldu. Ardından Emre Arolat Architects uygulama ve detay projeleri ile yapım kontrollüğünü üstlendi. Temmuz 2006'da açılışı yapılan terminal, "AR Awards for Emerging Architecture" ödülleri kapsamında övgüye değer 7 projeden biri oldu.Projenin üretim sürecini tüm gerçekleriyle anlatan Emre Arolat ve Gonca Çırakoğlu, aslında karmaşık ilişkiler ve sorunlar yumağı içinde nasıl başarılı bir iş üretilebildiğini gösteriyor.Mimarların kendi yaşadıklarından çok şey bulacağı bu kitap mesleğe yeni adım atanlara ve öğrencilere de önemli bir deneyim aktarımı olacak."Dalaman Airport", started in 1999 and completed in 2006, is a monograph of a project; an architectural adventure.Emre Arolat and Gonca Çırakoğlu tell the real story of the realisation of this project and show how it was completed so successfully despite the complex, tangled relations involved and the problems encountered.Architects will identify with the experiences described in this book while students and those new to the profession will find in it a wealth of knowledge.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Dalaman Havalimanı PDF 12.49 MB İndir
Dalaman Havalimanı EPUB 13.96 MB İndir
Dalaman Havalimanı MOBI 11.02 MB İndir
Dalaman Havalimanı ODF 11.76 MB İndir
Dalaman Havalimanı DJVU 14.70 MB İndir
Dalaman Havalimanı RAR 9.55 MB İndir
Dalaman Havalimanı ZIP 8.82 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Dalaman Havalimanı PDF 12.49 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Mimari eserlerin nasıl zorlu süreçler sonucunda ortaya çıktığını anlatan bir kitap.


mimariden ayrı olarak baştan sona projenin üretim sürecini anlatıyor olması güzel, bir inşaat mühendisi olarak faydalı olduğunu söyleyebilirm.


türk mimarisi için çok farklı bir tarz. bu kitap dalaman hava alanının tasarımından şantiyesine gelişimi çok sıcak ve açık bir şekilde anlatılıyor. yaşanılan gerek fiziki gerekse manevi problemler aktarılmış. malzeme şeçiminden uygulamaya kadar bir çok gerçek bilgiyi içeriyor.içinde eskiz ve şantiye fotoğraflarıda olması ayrı bir güzellik. akıcı sade bir dili var.kitabı okuduktan sonra bürüt mimarlığı hissediyorsunuz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*