Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Pkk’nin Şifreleri

Kategori: Siyaset Yazar: Mehmet Faraç Yayınevi: Cumhuriyet Kitapları

Pkk’nin Şifreleri

  • Yayın Tarihi: 14.04.2008
  • ISBN: 9789944150460
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 400
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Mehmet Faraç, bu kitabında terör eylemleriyle Türkiye’yeçeyrek yüzyıldır kan kusturan PKK’nin siyasallaşmaçabalarını anlatıyor.PKK’nin askeri ve siyasi yapılanmaları, şehir örgütlenmelerinerelere uzanıyor? Örgütün sabotaj timleri nasıl çalışıyor?Mayından bombalamaya, intihar saldırısından intifadayaeylem taktikleri neden değişiyor? Teröristler kendimuhaliflerini neden ortadan kaldırıyor? "Derin PKK"kavramı neyi anlatıyor?Kongra-Gel’in İran, Suriye, Irak ve Avrupa’daki kollarınıkimler yönetiyor? Hizbullah, Talabani, Barzani ve Amerikaile ilişkiler nerede kilitleniyor?Kaos yaratma uğruna harekete geçen karanlık güçlerGüneydoğu’da ne yapmaya çalışıyor?Mehmet Faraç, Kandil-İmralı, ABD-AB ve Irak-Güneydoğuhattında yürütülen kanlı bir mücadelenin şifrelerini gözlerönüne seriyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Pkk’nin Şifreleri PDF 16.60 MB İndir
Pkk’nin Şifreleri EPUB 18.55 MB İndir
Pkk’nin Şifreleri MOBI 14.65 MB İndir
Pkk’nin Şifreleri ODF 15.63 MB İndir
Pkk’nin Şifreleri DJVU 19.53 MB İndir
Pkk’nin Şifreleri RAR 12.70 MB İndir
Pkk’nin Şifreleri ZIP 11.72 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


yazarın daha önce kaleme almış olduğu makalelerden oluşan bir kitap. pkk terör örgütünün gelişmeler karşısında attığı adımları, yaptığı hamleleri yorumlayarak örgütün asıl amacını ortaya çıkarmaya çalışmaktadır.terör örgütünün her çeşit eylemlerini farklı açılardan değerlendirmeye alan bu kitap okunması gereken kitaplar listesine alınabilir.


Usta gazeteci örgütün eylemlerini,yaşanan olayları ve gereklilikleri kendi yorumları ile aktarmış,başarılı bir eser.


pkknın ne denli bir örgüt olduğunu destekçilerini asıl yönetenlerini tam anlamıyla anlatan bir kitap. mehmet faraçın bu cesaretine saygıyla teşekkür ederim.


pkknın son 3 4 yılda yaptığı eylemler geçirdiği değişiklikler ne anlama geliyor bunu ayrılıktan değil birlikten vede oranın toprağında yetişmiş bin insanın kaleminden okumak istiyorsanız bu kitapı tavsiye ederim.


Mehmet Faraç gibi gerçek bir araştırmacının elinden çıkan bu yazılar, kanlı terör örgütü PKK ile onun illegal ve legal uzantılarıyla mücadele konusunda bütün iktidarlara yol gösterecek analizler içermektedir. ancak şuanki iktidarda bunları görebilecek yetiye sahip birilerinin olmadığıda gün gibi ortadadır. Sayın faraç ın bu kitabında PKK nin hangi şartlarda örgütlendiği ve gerçek amaçlarının neler olduğu, bu amaçlara ulaşmak için hangi yollara başvurduğu ve hangi yollara başvurmak isteğinde olduğu, PKK nin amaca giden yolda dış mihraklar tarafından nasıl kullanıdığı , ABD nin türkiye ye hangi çıkarlar doğrultusunda istihbarat verdiği ve PKK ye karşı direk bir müdahalede bulunmayarak türkiyeyi nasıl oyaladığı, Kuzey ırak kürt yönetiminin ve ıraktaki sözde hükümetin PKK yı hangi çıkarlar uğruna desteklediği, PKK ye karşı tepkisizliğin sürdüğü güneydoğu bölgesi halkının bu haraketlerinin hangi şartlarda sürdüğü ve PKK nın bölgedeki yaptırım gücünün neler olduğu bütün çıplaklığıyla ortaya konulmuştur. PKK yi gerçekten bitirmek isteyenlerin yol haritasını imralıdan değil, Faraç gibi yazarların çıkarımlarından yararlanmalarını naçizane bir istek olarak dile getirmek istiyorum. Bütün bu soruların cevaplarını bulabileceğiniz bu kitapta 2000-2007 arasındaki analizlerin bulunduğunuda belirtmem gerekiyor. yıllar önce söylenenlerin yıllar sonra nasıl ortaya çıktığını görmek eminim sizleride benim gibi düşündürecektir. bunları önleyememekte benim gibi sizleride kahredecektir. mutlaka alın ve OKUYUN…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*