Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Canlı Bomba

Kategori: Edebiyat Yazar: Yakup Kadri Öztürk Yayınevi: Nesil Yayınları

Canlı Bomba

  • Kapak: Kenan Bıyıklı
  • Yayın Tarihi: 28.01.2008
  • ISBN: 9789752694019
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 160
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Eşinden yeni ayrılmış olan Murat, hayalleri yıkılmış bir halde kendini Boğaz'ııı kjyısında bulur. Boğaz'ın engin ve karanlık derinliklerine kulaç açıp, sonsuzluğun kasvetli girdabında sızılarını dindirmek istemektedir. Sahilin müdavimlerinden zengin bir İş adamı olan Ahmet, Murat'ın elinden tutar ve onu hayata döndürür. Ama bu hayat çok farklı olacaktır. Vatan hainlerine ve casuslarakarşı sorumlu bir vatandaş olarak gizli görevlere talipolur. İlk görevi basittir: İstanbul Maslak'ta bir süredir izini sürdüğü kadınla buluşacaktır. Sıradan bir insanın canlı bombaya dönüşme serüveni, en ince ayrıntısına kadar maharetle planlanan bir kumpas, zamanla yarışırcasına sürdürülen takip, yabancı gizli servislerle oynanan köşe kapmaca, çapraz ateş altında karşılık arayan duygular... Canlı Bomba'yı okuduğunuzda bombalama olaylarına artık eskisi gibi bakamayacaksınız...
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Canlı Bomba PDF 6.64 MB İndir
Canlı Bomba EPUB 7.42 MB İndir
Canlı Bomba MOBI 5.86 MB İndir
Canlı Bomba ODF 6.25 MB İndir
Canlı Bomba DJVU 7.81 MB İndir
Canlı Bomba RAR 5.08 MB İndir
Canlı Bomba ZIP 4.69 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Canlı Bomba PDF 6.64 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Başladım ve bitirmeden bırakamadım. Etkisinden uzun bir süre kurtulamayacağiniz güzel bir roman. Sondaki Sensiz Kalan Bu Şehir şiiri de çok güzel.


Çok basit ve saçma kurgulanmış bir roman. Piyasadaki kurgu romanların çok gerisinde kalmış.


METLA FIRTINA KİTABI İLE BİRLİKTE ÇIKAN KURGU ROMANLARDAN BİRİSİ DAHAHEYECANLI BİR ESER


Yakup Kadri ÖZTÜRK’ün kaleme aldığı “Canlı Bomba”, son dönemlerde sıkça yaşanan terör olaylarına bakış şeklinizi değiştirecek niteliktedir.Kitabın ilk başlarında olaylar çok hızlı gelişse de, kitabın ortalarında ve sonlarına doğru, olay daha ayrıntılı anlatılarak, akışkanlığı sağlanmıştır. Yani ilk başta cümleler birbirinden kopuk gibi gelmekteydi. Daha sonra bu düzeltmiş ve olaylar birbiriyle kenetlenmiş, ayrıntıya yer verilmiştir.Genel olarak, konu bakımından değerlendirecek olursam; çok iyi bir roman diyebilirim. Toplumsal olarak bizleri huzursuzluğa sevk etmek istedikleri şu günlerde, olaylara daha sağduyulu bir şekilde bakmamız gerektiğine işaret etmiştir yazar…Bir insanın sadece cahillikten değil, hayata karşı duyduğu özentilerden de kandırılabileceği gerçeği savunulmuştur. Böylelikle bilgili bir insanın, nasıl kandırıldığını da gözler önüne sermiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*