Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Tırtıl Yağmuru

Kategori: Edebiyat Yazar: Yasemin Yazıcı Yayınevi: Everest Yayınları

Tırtıl Yağmuru

  • Yayın Tarihi: 02.02.2008
  • ISBN: 9789752894631
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 119
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Yasemin Yazıcı son kitabı Tırtıl Yağmuru'nda, dışarıdan bakıldığında sıradan görünen yaşamlarımızın, aslında nasıl her türden şiddeti barındırabileceğini ve bunun'J zaman içinde nasıl içselleştirildiğini, çarpıcı bir üslupla anlatıyor.Görsel ögelerle harmanlanmış öyküler,ustalıklı bir anlatımla birleşerek, adeta okurun gözleri önünden akıyor.İçselleştirilen şiddetin hayatın bir kenarından uç verdiği bu "sessiz" öyküleri okurken, yaşam, duygular ve edebiyat hakkında tekrar düşüneceksiniz.Çocuk gözyaşlarını silmeden tüfeğini doğruı akmıyoruz birbirimize. Gölgesini görüyorum dip. Birkaç el silah sesi yankılanıyor kum tepelerine vu Yerde ölüler.Ben mi vuruldum çocuk mu?Belki ikimiz de öldük."
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Tırtıl Yağmuru PDF 4.94 MB İndir
Tırtıl Yağmuru EPUB 5.52 MB İndir
Tırtıl Yağmuru MOBI 4.36 MB İndir
Tırtıl Yağmuru ODF 4.65 MB İndir
Tırtıl Yağmuru DJVU 5.81 MB İndir
Tırtıl Yağmuru RAR 3.78 MB İndir
Tırtıl Yağmuru ZIP 3.49 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


çok güçlü betimlemelerle,günümüz insanının yaşadığı sosyal ve ruhsal çatışmalar nakış gibi işlenmiş… Her öyküde bir başka dünyanın,insanın ruhuyla bir oluyorsunuz… Çok keyifle okudum kitabı,her öykünün tadı başka olsada ben kitaba adını veren “tırtıl yağmuru” ve “yalnız ramazana bayıldım”Öykü severler için ya da öykü hiç okumamışlar için ıskalanmaması gereken bir kitap.Bu kitapla öyküye daha ısınacaksınız


Tırtıl Yağmuru, her bir öyküye hâkim olan güçlü betimlemeler ve ustalıklı kurgusunun yanı sıra, trajik süreçlerin neden olduğu insan acısına samimiyaklaşımıyla da ‘iyi’ olarak nitelendirilmeyi hak eden bir kitap.


kitap yazarın on bir öyküsünden oluşmaktadır. Kitapta ki öykülerin çoğunda işlenen tema günümüz koşullarında şiddettir. Öykülerde genellikle günlük hayatta ki ufak tefek diyebileceğimiz ayrıntıların karşımıza çıkardığı şiddete odaklanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*