Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Peygamberlerin Çocuk Eğitimi

Kategori: İslam Yazar: Esan Gül Yayınevi: çıra Yayınları

Peygamberlerin Çocuk Eğitimi

  • Kapak: Bahadır Karahan
  • Yayın Tarihi: 13.02.2017
  • ISBN: 9789756353851
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 192
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Kitabın ilk baskısı "Peygamberler Çocuklarını Nasıl Eğitti?" ismiyle yayımlanmıştır.Allah peygamberlere eşler ve çocuklar da vermiştir. (Rad-38) Bunun için peygamberler Allahu Teala'nın insanları irşad için gönderdiği birer elçi olarak kendilerine vahyoiunan ilahi hükümleri, emir ve yasakları yalnız kavmine ve halkına tebliğ etmekle kalmamış; aynı zamanda bu hükümleri kendi nefis-lerinde aynen tatbik ederek çocuk ve ailesine de nasıl uygulayacağını göstermişlerdir.Sonuçta onlar da birer insandı; çocuk ve ailesi vardı. Bu kitap peygamberlerin çocuk eğitirken neiere dikkat ettikleri nasıl bir yöntem izledikleri ve onlara ne gibi öğütlerde bulundukları üzerinde durmaktadır. Özellikle baba-çocuk ilişkileri ayrıntılı bir şekilde incelenmeye çalışılmış ve bir aile reisi olarak nasıl bir yakiaşım sergiledikleri ortaya konulmuştur.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Peygamberlerin Çocuk Eğitimi PDF 7.97 MB İndir
Peygamberlerin Çocuk Eğitimi EPUB 8.91 MB İndir
Peygamberlerin Çocuk Eğitimi MOBI 7.03 MB İndir
Peygamberlerin Çocuk Eğitimi ODF 7.50 MB İndir
Peygamberlerin Çocuk Eğitimi DJVU 9.38 MB İndir
Peygamberlerin Çocuk Eğitimi RAR 6.09 MB İndir
Peygamberlerin Çocuk Eğitimi ZIP 5.63 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Peygamberlerin hayatını anlatıp kısa bir bölumde çocuk eğitimine yer verilmiştir. Eğitici bir kitapdır fakat çocuk eğitimi bilgisi anlamında zayıf bir kaynaktır.


bütün peygamberlerin çocuklarını nasıl eğittiğini anlatan güzel ve faydalı bir kitap


Kitapta sirasiyla Peygamberlerin hayati anlatilmis ve kisaca cocuk egitimi ile alakali bilgiler verilmis. Ancak Peygamberlerin çocuk eğitiminden ziyade Peygamberlerin hayatini kisaca anlatan bir kitap olmus. Cocuk egitimi ile alakali kisimlar azinlikta kalmis, zira hic cocugu olmayan veya olduğu bilgisine ulasilamayan Peygamberlerin de hayatina yer verilmis. Genel olarak ogretici olmakla beraber aradigimi bulamadim.


bütün paygamberlerin çocuk eğitiminde nasıl bir yol izlediğini anlatan güzel bir kitap. okurken biraz sıkılabilirsiniz ama faydalı bir kitap. dini konulara ağırlık veren ailelere tavsiye edilecek bir kitap.


İç sayfalarından Hz. Adem ile olan bölümün bir kısmını okudum ve İsrailiyat olduğunu gördüm.. O yüzden okuyacaksanız dikkatli okuyun derim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*