Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Evrim ve Yaratılış

Kategori: Bilim & Mühendislik Yazar: Prof. Dr. Adem Tatlı Yayınevi: Nesil Yayınları

Evrim ve Yaratılış

  • Yayın Tarihi: 19.03.2008
  • ISBN: 9789752694316
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 335
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
İnsan, kendisinin ve kâinatın manasını öğrenmek istemiş, yaratılışın sırrını çözmeye çalışmıştır.İnsanlık önünde bu vadide iki yol açılmış ve günümüze kadar süregelmiştir. Birisi, semavî dinlerin bu kâinat ve özellikle insanın mahiyeti hakkında beyanları ile bunları teyit ve tasvip yönünde ileri sürülmüş fikirlerdir. Diğeri ise, çoğu zaman bir görüşü tekzibe yönelik, tamamen mekanistik ve materyalist bir felsefenin hâkim olduğu bir düşüncedir. Kâinat ve içindeki varlıklarla alakalı, insanlık tarihi boyunca ileri sürülmüş fikir ve düşünceler, yukarıda ifade edilen iki temel görüş etrafında cereyan etmiş olmakla beraber, zaman zaman bu farklı iki kanaati uzlaştıran felsefi ekoller gelişmiştir.Bu kitapta, okuyucunun isabetli karar verebilmesine yönelik büyük çaba gösterildi. Ele alınan her konunun ardından o konuyla ilgili hatalı ve aksak yönler belirtilmeye çalışıldi. Farklı evrim görüşleri yanında ana hatlarıyla yaratılış düşüncesine yer verildi. Hemen bütün ifadelerin ilgili sahadaki literatürlerle desteklenmesine özen gösterildi.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Evrim ve Yaratılış PDF 13.90 MB İndir
Evrim ve Yaratılış EPUB 15.54 MB İndir
Evrim ve Yaratılış MOBI 12.27 MB İndir
Evrim ve Yaratılış ODF 13.09 MB İndir
Evrim ve Yaratılış DJVU 16.36 MB İndir
Evrim ve Yaratılış RAR 10.63 MB İndir
Evrim ve Yaratılış ZIP 9.81 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Biyoloji profesörü Adem Tatlı yı Dpü de okuduğum üniversite yıllarından tanırım.Mütevazi bir kişiliği vardır.Minübüste okula gidip gelirken bile bir şeyler okurdu çok dikkatimi çekerdi. Biyoloji bölümünde okuyan arkadaşlardan derin bir ilme de sahip olduğunu duyardık.Biyologlar için yazılmış güzel bir kitap.Ancak Big bangle ilgili kısımları da benim için ilgi çekici oldu….


İdealist bir bilim adamı olan Adem Hoca’nın evrime inanıyorum diyenleri bir kez daha düşünmeye zorlayan inanılmaz güzel bir kitap. Biyoloji bilgisi çok fazla ancak lise hayatında biyoloji almış bir insan rahatlıkla okuyup anlayacaktır. Kesinlikle okunmalı.


Alanı olması hasebi ile evrim konusunda hazırlanmış güzel bir kitap.Özellikle evrim ideolojisinin memleket ve dünya üniversitelerinde ne amaçla savunulduğu bilinmek isteniyorsa bu kitabı ve Adem hocanın Evrim teorisi adlı diğer kitabını okumak yararlı olacaktır.Ki tecrübi olarak bu kitap yüzünde üniversiteden atılan Adem hocanın evrim ideolojisi konusunda neyi söylemek istediğide yine bu kitapta ifade edilmektedir.Güzel çalışma dolayısı ile teşekkürler Adem hocam…


Muhteşem bir eser. Bilimsel argümanlarla harika bir değerlendirme. Özellikle biyoloji ile ilgilenenler mutlaka okumalı. Merak edenler de okuyabilir.


Evrim bir inanç meselesi değildir,bilimsel bir olgudur.Aziz Sancar’ın dediği gibi bir gerçektir.Binlerce kez sınandı ve denendi ve her zamanda doğrulandı.Genetik hastalıklar ve kaybolmaya yönelik ve kaybolan türler için bulunmaz bir şanstır.İran’ın bilimde bizden ilerde olmasının sebebi de Evrim Teorisini ilkokullar da okutmasıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*