Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ten

Kategori: Edebiyat Yazar: Ted Dekker Yayınevi: Martı Yayınları

Ten

  • çevirmen: Şahin Güç
  • Yayın Tarihi: 01.04.2008
  • ISBN: 9789758461998
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 454
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Korkunç bir fırtınanın içinden kopan üç tane hortum, Summerville kasabasına doğru yol almaktadır...Şimdi fırtınanın gizlediği bu topraklarda bu hortumlardan daha uğursuz bir gerçek vardır: Adı Red olan intikam peşindeki bir katil, yarım kalmış hesabını kapatmak için kasabaya gelmiştir.Ama FBI’ın açıklamaya pek hevesli olmadığı bir gizem hem Red’in hem de Summerville’in teninin arkasında saklıdır. Küçük bir kasabayı yok etmekten çok daha fazlasına sebep olabilecek bir gizem.Eski bir tarikat üyesi olan Wendy Davidson, annesini ziyaret etmek için çıktığı yolda, dört yabancıyla birlikte olayların tam ortasına düşmüştür. Aralarından biri sıradaki kurban olabilir...ya da katil.Ten, sürükleyici anlatımın tahrik edici bir kurguyla birleştiği, aklın sınırlarını zorlayıcı bir başyapıt.Title TrakkTedDekker, unutulmaz karakterlerin, iyi ile kötü arasındaki amansız mücadelelerini, adrenalin yüklü dili ve sürpriz sonlarıyla anlatarak, okuyucusunu şaşırtan bir yazar olarak tanınmaktadır. Yazar, karısı ve çocuklarıyla Colorado’nun dağlarında yaşamaktadır.“Ted Dekker yıllardır buradaydı ama henüz geldi. Gerçek hikâye anlatımı budur işte.” The Bookshelf ReviewSürükleyici düşünceleri kışkırtan bir kurgu. Sınırları zorlayıcı bir başyapıt."TitleTrakk.com"Dekker’dan radikal bir hikâye. Ten, “güzellik nedir?sorusunu sorgulayan muhteşem bir roman."İlluminating FictionTed Dekker’dan ustaca yazılmış, dikkat çekici bir roman. Bir dramın içinden geçen hikâye, şoke edici sonuyla hayranlarını çok sevindirecek.Faithfullreader.comTen çok iyi yazılmış, Stephen King ve Dean R. Koontz para kazanmak için artık daha çok çalışmak zorunda.İnsan doğasının karanlık ve aydınlık tarafına yapılan esrarengiz bir yolculuk...The Parkersbug News Review of House
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ten PDF 18.84 MB İndir
Ten EPUB 21.06 MB İndir
Ten MOBI 16.63 MB İndir
Ten ODF 17.73 MB İndir
Ten DJVU 22.17 MB İndir
Ten RAR 14.41 MB İndir
Ten ZIP 13.30 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Konusu çoğu gerilim romanlarından çok farklı bir kitap. Başından sonuna kadar insanı içine çeken, merak duygusunu hep ayakta tutan ve şüpheleri o kahramandan bu kahramana kaydıran kurgusuyla da oldukça başarılı buldum. Sürpriz bir son da romana eklenince, daha ne denir ki?


katilin kim olduğunu merak ederek geçen bir kitap sonu tatmin edici bitmeseydi boşuna okumuşum derdim ama sonu iyi yazılmış.


Kitabı 4-5 yıl önce rastgele almıştım ancak şunu belirteyim inanılmaz…


“İlk başta belirtmeliyim ki kitabın kapağı son derece güzel tasarlanmış.Daha önce Ten adıyla basılmış olan romanın başında olayların ne gibi sonuçlar doğuracağını merak ettiğiniz için hızlıca okuyorsunuz.İlerleyen sayfalarda ise kitabın geneline yansıyan diyalogların oldukça sığ ve dilin basit olması yüzünden karakterlerle bütünleşip onlarla empati kurarak katilin kim olduğunu merak edeceğiniz yerde (ki yazarın son sayfaya kadar kadar amacı katil kim sorusuyla okuru dinç tutmak) son sayfayı da okuyup olayları nihayetlendirmek istiyorsunuz.Özellikle bazı diyalogların kitabın gerçekliğini yitirmesine neden olduğunu düşünüyorum.Hele 420”deki diyaloglar yüzünden bu sayfa az daha benim için kitabın son sayfası olacaktı! Sonuçta katilin maskesini çıkarıp kimliğini teşhir etmesi “scooby doo” filmlerindeki gibi bir durum ortaya çıkardı.Kısacası katilin kim olduğunu merak etmek için ona karşı kin beslemeniz,iyi karakterler ”aman ölmesin!” demeniz için onları tanıyıp empati kurmanız ve olayların nasıl sonuçlanacağını sabırsızlıkla okuyarak öğrenmek için de gerçekçiliğin sizi avuçlarına alması gerekiyor.”


Klasik polisiye, seri katil romanlarından çok farklı baştan bu şekilde ön yargılı okumaya başlarsanız sonradan çok yanıldığınızı anlarsınız kitap sürükleyici tempolu gidiyor okuyanda merak uyandırmasını bilmiş yazar hele final okurun kafasında (gerçekte mi yoksa oyunda mı acaba?) ikilemini bırakıyor. Aynı konu üzerinde ikinci bir kitap olabilir bu şekilde fenada olmaz sanırım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*