Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Bir Kadını Tanımak

Kategori: Edebiyat Yazar: Amos Oz Yayınevi: Can Yayınları

Bir Kadını Tanımak

  • çevirmen: Gülçin Aldemir Somuncu
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 272
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Amos Oz, çağdaş İsrail edebiyatının önde gelen temsilcilerinden biri. Türk okurunun karşısına ilk kez çıkan Oz, yapıtları yirmi iki dile çevrilmiş, bol ödüllü bir yazar. Bir Kadını Tanımak, İsrail Gizli Servisi ajanlarından Yoel Ravid'in, karısının tuhaf ve esrarengiz ölümünün ardından kendi isteğiyle emekliye ayrılmasıyla başlar. Bu emeklilik bir geri çekiliştir. Ravid, ailesinin geri kalan üyelerini, yani kızını, annesini ve ölen eşinin annesini de yanına alarak kent dışına taşınır. Düzmece kimlikler altında, başka insanların sırlarını ortaya çıkarmakla geçen onca yıldan sonra Ravid, gözlerini bu kez kendine, kendi hayatındaki sırlara, yalanlara çevirmek zorundadır; dürtülerini irdeleyecek, kimliğini yeniden tanımlayacaktır. Karşılaştığı her gerçeğin ardında bir ikinci gerçek aramaya alışkın olan Yoel, karısının ölümünü, ardında bir başka gerçek aramadan kabul edebilecek midir? Amos Oz, kusursuz üslubu, akıcı anlatımıyla kişiliğini ve kimliğini bulma çabasındaki bir adamın iç çatışmalarını ve sorunlarını irdelerken, günümüz İsrail'indeki günlük yaşama ve insan ilişkilerine de bir pencere açıyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Bir Kadını Tanımak PDF 11.29 MB İndir
Bir Kadını Tanımak EPUB 12.62 MB İndir
Bir Kadını Tanımak MOBI 9.96 MB İndir
Bir Kadını Tanımak ODF 10.63 MB İndir
Bir Kadını Tanımak DJVU 13.28 MB İndir
Bir Kadını Tanımak RAR 8.63 MB İndir
Bir Kadını Tanımak ZIP 7.97 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


iyi bir polisiye ve gerilim.


emeklilik acaba içe çekilip etrafımızı, yakınlarımızı ve hep bizimle olanları yeniden veya ilk defa tanıma durumumu . yada bir kadını tanımak bukadar kolaymı.


kadınların gecmişten günümüze kadar ezilmişlikleri halla bir yara gibi avuçlarında bir izdir. 100 kadın çok sade ama cok içten bir dille anlatılmıştır bu kitap. ayrıca bir süprizi de içinde barındıran bir yapıya sahip bu süprizin ne olduğunu kitabı alıp okuyanlar görebilirler.


yazar, israil gizli servisi ajanlarından olan yoel ravidin, karısının ölümünün ardından kendi isteğiyle emekli oluşuyla başlayan, kimliğini bulma çabası, iç çatışmaları ve sorunlarını irdeleyen bu kitabında akıcı bir anlatım kullanmıs. güzel bir kitap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*