Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Gececiler  Gizli Saat

Kategori: Diğer Yazar: Scott Westerfeld Yayınevi: Artemis Yayınları

Gececiler Gizli Saat

Tanıtım Bülteni
Jessica sokak kapısında duraksadı.Bunun bir rüya olması gerekiyordu: Havada milyonlarca elmas vardı, ıslak ve parlak asfaltın üzerini kaplamışlardı. Birbirlerinden sadece birkaç santimetre uzakta olan tanecikler göz alabildiğine uzanıyor, sokağın öbür ucuna kadar her yeri ve gökyüzünü dolduruyordu. Küçük mavi taneler bir gözyaşından büyük değildi.Jessica elini uzatıp taneciklerden birine dokundu.Küçük elmas titreşti, sonra parmağına aktı, soğuk ve ıslaktı, yok olup gitti.Jessica elmasların ne olduğunu anladı. Uçan tanecikler aslında yağmur damlalarıydı, havada hareketsiz duruyorlardı. Sokakta veya gökyüzünde hareket eden bir şey göze çarpmıyordu. Etrafında zaman durmuştu.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Gececiler Gizli Saat PDF 6.23 MB İndir
Gececiler Gizli Saat EPUB 6.96 MB İndir
Gececiler Gizli Saat MOBI 5.49 MB İndir
Gececiler Gizli Saat ODF 5.86 MB İndir
Gececiler Gizli Saat DJVU 7.32 MB İndir
Gececiler Gizli Saat RAR 4.76 MB İndir
Gececiler Gizli Saat ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Serinin ikinci kitabını bir türlü bulamadım. Küçükken okuduğumda sevmiştim.


bu seriye bende devam etmedim ve bırakdım.ilki daha okunabilirdi.bazı kitaplar seri olmamalı.


ben feci şekilde sıkılmıştım (ekim2010)…başka bir zamana bıraktım okumayı (aynı zamanda “karanlığıa dokunmak” eserini de bıraktım)) …çünkü zaman zaman kıtap okumama dönemine girerim (1 / 1.5 ay gibi) belkide böyle bir zamanlamaydı.. ancak şimdi de elim varmıyor tekrar ele almaya :D… elimdekiler ve sipariş ettiklerim bitsin, tekrar baştan alacağım okumaya..


Tavsiye ederim. Bu seriyi çirkinler-guzeller-ozelleri çok sevdiğim ve benzerini umduğum için okudum. Beğendim ama 3.kitabini okuyamadım.


Bir günün 25 saat olduğu ve bu fazladan 1 saati sadece tek bir kasbada yaşayan ve aynı zamanda gece yarısı doğan kişilern yaşadığını bize sadece bir an gibi gelen bir saat ve bu saatte uyanan yaratıklar …’Mavi Zaman’.Son zamanlardaki ‘VAMPİR’ kitaplarının artışından sıkılan ve farklı bir kurgu arayan herkese tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*