Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Çukurda

Kategori: Edebiyat Yazar: Neşe Cehiz Yayınevi: Everest Yayınları

Çukurda

Tanıtım Bülteni
Çukurda, İstanbul gençliğinin gözbebeği Cihangir-Beyoğlu çevresinde yaşanan bir dramın öyküsü. Kalabalığın, eğlencenin, buluşmanın ve arkadaşlığın merkezi olan bu semtlerde yaşanan yalnızlığın dile gelişi...Kitaplarıyla her kesimden okuru peşinden sürükleyen Neşe Cehiz, Çukurda'da kalabalıklar içinde yaşanan yalnızlığı ele alırken, büyükşehir hayatının hızlı akışını, her kesimden insanı bir araya getiren kafelerini, eğlence, kültür, sanat mekânlarını, büyük şehrin arka sokaklarını da canlandırıyor.Büyük şehrin doğası gereği içinde barındırdığı yalnızlığı bile çekici hale getiren çokseslilik ve karşılaşmalar okuru Çukurda'nın sayfalarında hem eğlenceli hem hüzünlü bir serüvene sürüklüyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Çukurda PDF 6.23 MB İndir
Çukurda EPUB 6.96 MB İndir
Çukurda MOBI 5.49 MB İndir
Çukurda ODF 5.86 MB İndir
Çukurda DJVU 7.32 MB İndir
Çukurda RAR 4.76 MB İndir
Çukurda ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Yazarın sevdiğim iki yönü var. Birincisi: kitaplar arasında bağlantı kuruyor ve aynı olaya farklı kişilerin gözünden bakıyor. İkincisi ise okuyucuyla konuşur gibi akıcı ve samimi bir dili var. Ancak bu kitap hiç umduğum gibi çıkmadı. Yazar nerdeyse kendi günlü hayatını kitap yapmış, hiçbir etkileyiciliği yok. Bu arada yazarın asıl mesleğinin de Taksim İlkyardım Hastanesinde Kimyagerlik olduğunu da ekleyeyim.


Neşe Cehiz, ‘Çukurda’ isimli bu son romanında, eğlencenin, parlak ışıkların mekânı Beyoğlu-Cihangir hattında yaşanan dramları hikâye ediyor. Roman, büyük ve gürültülü kalabalığın tam ortasında, bir yandan büyük şehrin can damarını işlerken, öte yandan bunun yanı başında yaşanan yalnızlıkları tasvir edişiyle dikkat çekiyor. Cehiz, sınırsız eğlencenin gerisinde, telafi edilemeyen bu yalnızlığı ve kırılganlığı anlatırken de, sadece bu semti değil, aslında genel olarak tüm alışkanlıkların, günübirlik yaşamların gölgesinde unutulan insani ayrıntıları işliyor…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*