Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Asi Robotlar

Kategori: Diğer Yazar: Mike Goldsmith Yayınevi: Timaş Yayınları

Asi Robotlar

Tanıtım Bülteni
Önce bizim için hayal ürünüydüler.Sonra, fabrikalarda insanların yerlerini almaya başladılar.Şimdi ev işleri ve beyin ameliyatları gibi çok ince işleri bile yapabiliyorlar. (Her iki işi aynı zamanda yapamıyor olsalar da…)Robotların, önlerine çıkan insanları öldürdükleri ya da dünyayı ele geçirmeye çalıştıkları filmler izlemişsinizdir. Ancak gerçek robotlar, filmlerdeki gibi korkunç değildir. Belki çalışırken biraz tehlikeli olabilirler. Ancak insanları öldürebilecekleri pek söylenemez. En azından şimdilik…Robotlar görevlerini düzenli bir şekilde yerine getiren, son derece karmaşık makinelerdir. Bu kitapta çok farklı türden robotlarla tanışacaksınız.Evet, Asi Robotlar dünyanın her yerine yayılıyorlar ve bu kitap size, robotların bunu nasıl yaptığını anlatıyor. Bu metal şaheserler, yeraltı keşiflerinden uzay araştırmalarına kadar gezegendeki en heyecanlı işlerde görev alıyorlar.Robotlarla ilgili öğrenmek istediğiniz her şey bu kitapta!Bilim, hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı!
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Asi Robotlar PDF 6.23 MB İndir
Asi Robotlar EPUB 6.96 MB İndir
Asi Robotlar MOBI 5.49 MB İndir
Asi Robotlar ODF 5.86 MB İndir
Asi Robotlar DJVU 7.32 MB İndir
Asi Robotlar RAR 4.76 MB İndir
Asi Robotlar ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


çocukların severek okuyacağı bir kitap tavsiye ederiz


Robotlar hakkında eğlenceli bir şekilde bilgi veriyor


öğrencilerim beğenerek okudular çok zevkli bir kitap


yazarın einstain kitabını okuduğm için aldım özellikle hayatımızın içinde olan teknoloji ve eğlenceli hikayesi tavsiye edilir.


Eğlenceli Bilgi kitaplarına bayılırım.Ama bu kitap beni cidden baydı.O derece yani.Kitapta dikkatimi çeken 2 şey oldu.Birincisi Leonardo Da Vinci’nin robot yapmış olması , ikincisi ise Doctor Who’daki Dalek’lerden bahsedilmiş olması.İşte bu kadar.Tavsiye edilecek bir kitap değil !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*