Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
BBC World News English  Gerçek BBC World Tv Haberleri ile İngilizce Eğitimi

Kategori: Eğitim Yayınevi: Boyut Yayın Grubu

BBC World News English Gerçek BBC World Tv Haberleri ile İngilizce Eğitimi

Tanıtım Bülteni
BBC’den İngilizce Eğitiminde Çığır Açan Seri:BBC World News EnglishGerçek BBC World Haberleri İle İngilizce Eğitim!Boyut Yayıncılık, İngilizce öğrenmek isteyenler için eşsiz bir fırsat sunuyor. Dünyanın en saygın ve güvenilir haber kanalı BBC, İngilizce eğitimine yepyeni açılımlar getirdiği BBC News English serisiyle, bir ilki daha gerçekleştiriyor. Gerçek ve güncel uluslararası BBC haberleri, bir yandan değişen dünyayı anlamak diğer yandan da aktüel İngilizceyi öğrenmek ve geliştirmek için bu eğitim setinde bir araya geliyor.İngilizce dil eğitiminde ve yayıncılıkta dünyanın en prestijli kurumu olan BBC, 24 saat İngilizce yayın yapan haber ve bilgi kanalı BBC World’le 200 ülkede 222 milyon eve ulaşıyor. 250 muhabiri, 58 uluslararası haber bürosu ile dünyanın en büyük haber organizasyonu olan BBC, şimdi BBC World News English serisiyle dil eğitiminde de çıtayı yükseltiyor. İş dünyası, spor ve hava durumu hakkında haberlerin yanı sıra günlük haberlerin ve muhabirler tarafından gerçekleştirilen röportajların da yer aldığı bu güncel sette, lifestyle programlar da yer alıyor. 1978 yılından beri dünyanın pek çok yerinden haberi, izleyiciyle buluşturan ödüllü sunucu Nik Gowing şimdi İngilizce öğrenmek isteyenlerle bir araya geliyor.Dinleme, okuma ve anlama becerilerini geliştirmeye dayalı bu eğitim setinde egzersiz yapmak için interaktif uygulamalar da yer alıyor. Nik Gowing’in başarılı sunumuyla ve kusursuz diksiyonuyla dikkat çeken haber videolarının da bulunduğu sette yer alan diğer uygulamalar ise şu şekilde;• Her kitapta 20 haber konusu• Her konu ile ilgili kelime ve gramer bilgisi• Okuma / anlama egzersizleri• TOEIC'e dayalı alıştırmalar• Audio CD'lerde telaffuz aktiviteleri• Kelime kartları ile alıştırmalar• 75 dakikalık 10 adet audio CD• 30 dakikalık 10 adet haber DVD'siDvd : 10 dvd x 30 dakikaCd: 10 cd x 75 dakikaKitap : 10 kitap x 80 sayfa
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol BBC World News English Gerçek BBC World Tv Haberleri ile İngilizce Eğitimi Satın Al
Kitapyurdu BBC World News English Gerçek BBC World Tv Haberleri ile İngilizce Eğitimi Satın Al
D&R BBC World News English Gerçek BBC World Tv Haberleri ile İngilizce Eğitimi Satın Al
Idefix BBC World News English Gerçek BBC World Tv Haberleri ile İngilizce Eğitimi Satın Al
BKM Kitap BBC World News English Gerçek BBC World Tv Haberleri ile İngilizce Eğitimi Satın Al
Hepsiburada BBC World News English Gerçek BBC World Tv Haberleri ile İngilizce Eğitimi Satın Al
Nadir Kitap BBC World News English Gerçek BBC World Tv Haberleri ile İngilizce Eğitimi Satın Al
N11 BBC World News English Gerçek BBC World Tv Haberleri ile İngilizce Eğitimi Satın Al
Amazon Türkiye BBC World News English Gerçek BBC World Tv Haberleri ile İngilizce Eğitimi Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
BBC World News English Gerçek BBC World Tv Haberleri ile İngilizce Eğitimi PDF 6.23 MB İndir
BBC World News English Gerçek BBC World Tv Haberleri ile İngilizce Eğitimi EPUB 6.96 MB İndir
BBC World News English Gerçek BBC World Tv Haberleri ile İngilizce Eğitimi MOBI 5.49 MB İndir
BBC World News English Gerçek BBC World Tv Haberleri ile İngilizce Eğitimi ODF 5.86 MB İndir
BBC World News English Gerçek BBC World Tv Haberleri ile İngilizce Eğitimi DJVU 7.32 MB İndir
BBC World News English Gerçek BBC World Tv Haberleri ile İngilizce Eğitimi RAR 4.76 MB İndir
BBC World News English Gerçek BBC World Tv Haberleri ile İngilizce Eğitimi ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Bu seti sipariş etmeden önce BBC’nin web sitesine göz atmanızı tavsiye ederim. (Learning English)Oradaki örnekler bu settekilerin çok benzeri. Hatta bilgisayarınıza yükleyebileceğiniz şeyler de var. Sette dinlenecek kısımlar T1, T2, T3… şeklinde ayrılmış. Alıştırma olarak boşluk doldurma, soru cevap, True-False şeklinde kısımlar var. En arkada cevap anahtarı yer alıyor. Setle birlikte gelen sözlükte her bölümdeki kelimelerin anlamı yazılmış, faydalı.Elimin altında olsun diyorsanız ve evde disiplinli bir şekilde çalışabileceğinize inanıyorsanız seti gönül rahatlığıyla sipariş edebilirsiniz.Bu arada set, içinde hediye kulaklıkla geliyor ama hiç olmasaymış daha iyi olurmuş, o kadar adi.


İngilizce anlamında uzun zamandır çalışmalar yapıyorum ve elimden bir çok kitap geçti. İçlerinde işime en fazla yarayan set ‘BBC World News English’ oldu. Eğer orta ve daha ileri seviyede ingilizceye sahipseniz mutlaka bu seti almanızı tavsiye ediyorum. Üstelik konular çok güncel olduğundan hem öğrenirken sıkılmıyor hemde öğrendiklerinizi günlük hayattaki olgularla bağdaştırabildiğinizden kalıcı oluyor.


İngilizceye yeni başlayacak olan arkadaşlara kesinlikle önermem çünkü bu set mevcut ingilizcenizi geliştirmeyi vaat eden bir settir.Gerçekten pratiğinizi geliştirmek için çok faydalı bir set.Her parçanın sonunda düzenli olarak günlük konuşmalarla ilgili bir bilgi veya parçada geçen önemli gramer yapılarıyla alâkalı bilgiler yer alıyor.Bunlardan başka kitaplarda gramer konularıyla alâkalı çok kısa fakat güzel alıştırmalar var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*