Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Her Kadın Bir Rus Şaire Aşık Olur

Kategori: Edebiyat Yazar: Elizabeth Dunkel Yayınevi: Can Yayınları

Her Kadın Bir Rus Şaire Aşık Olur

  • çevirmen: Püren Özgören
  • ISBN: 9789755106038
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 360
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Kate Odinokov, Uçuş Korkusunun coşkulu, yaşam dolu Isadora Wing'inden bu yana yaratılan en olağanüstü, nükteli, içten, insanca kusurlarıyla en unutulmaz roman kişisi. Aşık olmaya hazır, bekar bir kadın. Zeki, çekici, oldukça da başarılı bir reklamcı. Ama bütün bunları bir erkekle paylaşmanın özlemini çekmektedir. Neden böyle birini bulamaz, peki? Nedeni, Kate'in şanssız biri oluşu mu? Yoksa yalnızca keşfedilmemiş mi?.. Sonra sahnede yakışıklı, derin düşüncelere gömülmüş, Rus göçmeni, şair Boris Zimoy belirir. Boris'in tek yaptığı, doğru düğmelere basmak olur. Kate, onunla tutkuya dönüşen bir ilişkiye girer. Aşk kaçınılmazdır. Ama Boris'in evi Paris'te, Kate'in yuvasıysa New York'tadır. İlişkileri zamana ve kilometrelere direnebilecek midir? Peki ya Kate? Kate, yanıtı ruh doktorunda arar. İçten içe arzuladığı bu erkek de kendi aşk sorunlarıyla boğuşmaktadır... Ki kısa bir süre sonra Kate ile Boris de aynı sorunların tuzağına düşecektir. Sersemletici, baş döndürücü bir dönme dolabın içindeki Kate, gerçek aşkın kollarına atılmak için en güvenli anı kollamaktadır. Elizabeth Dunkel bu romanıyla Amerikan edebiyatındaki yerini sağlamlaştırmıştır.
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Her Kadın Bir Rus Şaire Aşık Olur Satın Al
Kitapyurdu Her Kadın Bir Rus Şaire Aşık Olur Satın Al
D&R Her Kadın Bir Rus Şaire Aşık Olur Satın Al
Idefix Her Kadın Bir Rus Şaire Aşık Olur Satın Al
BKM Kitap Her Kadın Bir Rus Şaire Aşık Olur Satın Al
Hepsiburada Her Kadın Bir Rus Şaire Aşık Olur Satın Al
Nadir Kitap Her Kadın Bir Rus Şaire Aşık Olur Satın Al
N11 Her Kadın Bir Rus Şaire Aşık Olur Satın Al
Amazon Türkiye Her Kadın Bir Rus Şaire Aşık Olur Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Her Kadın Bir Rus Şaire Aşık Olur PDF 14.94 MB İndir
Her Kadın Bir Rus Şaire Aşık Olur EPUB 16.70 MB İndir
Her Kadın Bir Rus Şaire Aşık Olur MOBI 13.18 MB İndir
Her Kadın Bir Rus Şaire Aşık Olur ODF 14.06 MB İndir
Her Kadın Bir Rus Şaire Aşık Olur DJVU 17.58 MB İndir
Her Kadın Bir Rus Şaire Aşık Olur RAR 11.43 MB İndir
Her Kadın Bir Rus Şaire Aşık Olur ZIP 10.55 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Sıcak yaz günlerinde size hoş vakit geçirtebilecek bir kitap.Kate ya da gerçek ismiyle Katia iyi bir iş sahibi,başarılı ve entellektüel bir kadındır.Tek isteği kendisini sevecek bir erkek bulmak ve hayatını onunla sürdürmektir.Yalnızlık onu o kadar bunaltmıştır ki bir ruh doktoruna gider ama zamanla ona platonik bir aşk besler.Bir gün nihayet bir Rus göçmeni şairle tanışır fakat şairin niyeti başkadır.Roman, iki çiftin(doktor ve sevgilisi de dahildir) arasındaki gelgitlerle geçer.Romanın sonunda Katia’nın beklediği erkeği bulup bulmadığını merak ediyorsanız okuyabilirsiniz.Tabii kitap bu kadar basit değil.Hayata dair ilginç tespit ve yol gösterici yönleri de var.


Her Kadın Bir Rus Şaire Aşık Olur bir edebiyat harikası değil, ama okuduğum en eğlenceli büyük-şehirde-yalnız-kadın romanlarından biri.


uzaklardan ilişki eğer gerçek ise yürütlebilir bu kitap buna güzel bir örnek


her kadın bir rus şaire, ya da bir masal kahramanına aşık olur. Ya çirkin gerçekliklerden olağanüstü masal kahramanları yaratabilir kendine. Doğru kişiyi aramak belki de en büyük hayal ve masaldır. Kitap bunları anlatıyor. Kültürel uzaklığımıza rağmen, Kate nin kendini sorgulayışında tanıdık parçalar bulmak mümkün. Hoşça vakit geçirmenizi sağlayacağı kesin.


İsmi ,kitabı almanızı okumanızı sağlayan ilk etken olmasına rağmen,yazarın kullandığı dil bir süre sonra okuma hevesinizini engelleyen bir etken haline geliyor.Kimi bölümler,kahramınımız başarılı reklamcı Kate’in hayatına dair,sıkıcılıktan ziyade tekrarlama,kendini yineleme oluyor.Birkaç sayfayı atlasanız bile kaçırmıyorsunuz olayları.Bunların yanı sıra gerçekten her kadın bir Rus şaire aşık oluyor hayatında buna katılıyorum ve Kate ile Boris’in zorluklara rağmen aşka tutunmalarını-sıkıcılığa rağmen-okurum derseniz,bu sonbahara girmeden okunabilir kitaplardan.Mevsimin edilgenliği ise kitabın anlatım dili…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*