Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kitapların Şenlik Ateşi

Kategori: Edebiyat Yazar: Serdar Rifat Kırkoğlu Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları

Kitapların Şenlik Ateşi

Tanıtım Bülteni
Serdar Rifat’ın son yirmi yılda yazdıklarından oluşan bir kitap Kitapların Şenlik Ateşi.Romandan biyografiye, imgeden kolaja, Tutunama-yanlar’dan Madam Bovary’ye, Bilge Karasu’dan Giorgio Manganelli’ye, Samuel Beckett’den Maurice Blanchot’ya uzanan, birbirine kıvılcım sıçratan bu yazılarda Serdar Rifat, okuma serüvenini, okuma biçimlerini, kendi yazarlarıyla yapıtlarını irdelerken sıkı eleştirilerde bulunmaktan da geri durmuyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kitapların Şenlik Ateşi PDF 6.23 MB İndir
Kitapların Şenlik Ateşi EPUB 6.96 MB İndir
Kitapların Şenlik Ateşi MOBI 5.49 MB İndir
Kitapların Şenlik Ateşi ODF 5.86 MB İndir
Kitapların Şenlik Ateşi DJVU 7.32 MB İndir
Kitapların Şenlik Ateşi RAR 4.76 MB İndir
Kitapların Şenlik Ateşi ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Edebiyat ve hayat üzerine çok güzel denemeler, kendinizi kitabın içine kaptırıyorsunuz. Akıcı bir dil, güzel gözlemler, edebiyatçılara dair gerçekçi ve okuyucu gözünden incelemeler.


Bazı yazarları anlamak ve yeniden okumak isteyen okurlar için bir kılavuz kitap. Memet Fuat deneme ödülünü aldığını da unutmamalı.


Değinmeye değer yazarlar üzerine zeka ve birikimin harmanlandığı bir şenlik ateşi olmuş, aldığı ödülü de haketmiş.


Yazarımızı burada can u gönülden tebrik etmek isterim. Kitaplar üzerine yazılanları okuma serüvenimde, genel olarak Türk yazarların yaptığından farklı olarak, harcı alem olmayan, okuyucusunu aptal yerine koymayan, elini, hiçbir kaynağa uzatmadan, tembel tembel sırf aklında kalanları bize kakalamaya çalışmayan bir eser verdiği için. Bu konuda okuduğum yirmi küsur kitap bana bu sözleri söyleme hakkı veriyor sanırım. Serdar Rifat sadece ele aldığı kitap üzerine yazmıyor, o kitap üzerine yazılmış olanların da üzerine yazıyor. İşte çalışkanlık bu. Bir akademisyen titizliği ile bir edebiyatçı kimliği birleşince her ne yazılsa okunur. Çünkü artık o metin, hem aklınıza, hem zevkinize hitap etmekte, sizi kuşatmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*