Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Geniş, Geniş Bir Deniz

Kategori: Edebiyat Yazar: Jean Rhys Yayınevi: Can Yayınları

Geniş, Geniş Bir Deniz

  • çevirmen: Pınar Kür
  • ISBN: 9789755100661
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 212
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 12.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Jane Eyre adlı ünlü romanı okumuş olabilirsiniz. Okudunuzsa, o kitapta, evin üçüncü katında, kilit altında tutulan deli kadın, birtakım sorularla birlikte sizin de kafanıza takılmış olabilir. Kimdir bu kadın? Neden kilit altındadır? Gerçekten deli midir? Deliyse neden delirmiştir? Peki ama delilik dediğimiz şey nedir? Ünlü İngiliz kadın yazarı Jean Rhys, ünlü Jane Eyre romanındaki o deli kadından yola çıkarak, ama o romandan tümüyle bağımsız, o romandan çok daha etkileyici, çarpıcı, tüm alışılmış değer yargılarını sarsacak bir trajedi yazmış. Geniş, Geniş Bir Deniz, ondokuzuncu yüzyılda geçen, ama çağımızı yansıtan bir trajedi. Çağdaş batı edebiyatının en önemli, en ilginç yazarlarından biri olan Jean Rhys'ın bu en ünlü yapıtını, yine ünlü bir romancımız olan Pınar Kür'ün Türkçesiyle okurlarımıza sunmaktan kıvanç duyuyoruz.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Geniş, Geniş Bir Deniz PDF 8.80 MB İndir
Geniş, Geniş Bir Deniz EPUB 9.83 MB İndir
Geniş, Geniş Bir Deniz MOBI 7.76 MB İndir
Geniş, Geniş Bir Deniz ODF 8.28 MB İndir
Geniş, Geniş Bir Deniz DJVU 10.35 MB İndir
Geniş, Geniş Bir Deniz RAR 6.73 MB İndir
Geniş, Geniş Bir Deniz ZIP 6.21 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


yepyeni bir eski kitabım oldu. çok mutluyum . sıra okumada


Tarzını seven müdavimlerinin okuyacağı bir kitap. Almadan önce yazar ve kitapları hakkında etraflıca araştırma yapılabilir yada direk alınıp hemen okunuverebilir… Fena sayılmaz demeyi yeğliyorum.


kitabı kitapyurdundan satın aldım. siparişim geldiğinde sayfaların sapsarı ve neredeyse kupkuru olduğunu gördüm ve kitap yurdu editörüne konu ile ilgili mail yolladım. kendilerine buradan teşekkür ediyorum ilgilerinden dolayı. kitabın baskı yılı 1989 muş ve bu nedenle sayfalar sararmış, bunu öğrenince çok sevindim çünkü eski basım kitaplar ilgimi çekiyor ve hiç yoktan eski basım bir kitabım oldu 🙂


Baskı kalitesi iyi değil. Çevirisini de beğenmedim. İmla ve yazım hataları insanı rahatsız edecek derecede ama yine de can yayınları dışında bir seçeneğiniz olmadığından Jean Rhys’ı Türkçe okumak isteyenler alsın okusun derim. İngilizcesi olanlar ise orijinalinden okusun çünkü çevirmen yerli halkın konuşmalarını (ki bu da kitabın büyük çoğunluğunu oluşturuyor) o kadar sinir bozucu biçimde çevirmiş ki hem anlaşılması zor, hem de prototip yabancı konuşması.


Jean Rhys’ın bütün romanlarını okudum ve bence yazarın yazarlığının zirvesi bu kitap. Her açıdan çok sarsıcı ve yazıldığı yılların şartları düşünüldüğünde bir başyapıt kadar değerli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*