Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Yatakta İyi

Kategori: Edebiyat Yazar: Jennifer Weiner Yayınevi: Inkılap Kitabevi

Yatakta İyi

Tanıtım Bülteni
Cannie Shapiro yirmi sekiz yıldır dertsiz bir hayat yaşıyordu. Evet, babası onları yıllar önce terk etmiş, annesi de gerçek cinsel kimliğini açıklamıştı, ama bunun için kıyametleri koparmaya da gerek yoktu doğrusu. Arkadaşlarına, köpeği Nifkin’e, Philadelphia Examiner’daki muhabirlik işine olan sevgisi ona yeterdi. Üstelik tombul vücuduyla bile barışıktı.Ama kadın dergilerinden birini açıp da eski erkek arkadaşının “Yatakta İyi” adlı köşe yazısındaki “İri Bir Kadını Sevmek” başlığını gördüğünde… İşte o anda perişan oldu Cannie… Ancak öylesine ilginç tesadüflerle de karşılaşıyordu ki, hayatının en şaşırtıcı yılını yaşıyordu sanki. Hollywood kapıları önünde ardına kadar açılmıştı ve Philadelphia’dan Hollywood’a oradan tekrar eve yaptığı eğlenceli yolculuklarında kaybettiklerinin yasını tutup geçmişiyle yüzleşirken kim olduğunu ve kim olabileceğini de görmeye başladı.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Yatakta İyi PDF 6.23 MB İndir
Yatakta İyi EPUB 6.96 MB İndir
Yatakta İyi MOBI 5.49 MB İndir
Yatakta İyi ODF 5.86 MB İndir
Yatakta İyi DJVU 7.32 MB İndir
Yatakta İyi RAR 4.76 MB İndir
Yatakta İyi ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Kapak resmi ve kitap adından aslında kitabın müstehcen olduğu düşünülebilir. Aslında konusu, uzun ve kilolu bir kadının başından geçenler sonucunda hayatına nasıl bir yön verdiği hakkında insanlara ders verebilecek bir kitap.


Değişik bir konu , yazdığı köşesinde eski sevgilisinden ve kilolu olmasından , onunla yaşamanın zorluklarından bahseden bir köşe yazarı ve o eski sevgiliden hamile kalıp çocuğunu doğurmaya karar veren bir dergi yazarı yani Cannie , annesiyle , babasıyla ve kilolarıyla olan sorunları , arkadaşlarıyla olan ilişkileri … Bilmem ilginizi çeker mi ?


uslup olarak farklı bir kadının hayatındaki fırtınalı yaşanmışlıkları ifade ediyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*