Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Solidworks  Photoworks

Kategori: Bilgisayar Yazar: Ali Naci Bıçakçı Yayınevi: Beta Basım Yayım

Solidworks Photoworks

Tanıtım Bülteni
SolidWorks içerisinde yet alan tüm araç çubukları,Araç çubuklarına ait;Komutların ve alt komutların resimlerle gösterilerek açıklanmasıAçılır özellik pencerelerinin resimle gösterilmesi ve uygulamalı anlatılmasıİki ve üç boyutta temel ve ileri seviye konularını işleyen, eksiksiz anfatımKonu içerisinde uygulayarak öğrenme,Konu sonunda tekrar yapmak için yeterli sayıda hazırlanmış alıştırmalar,Montaj içerisinde rnodelleme ve simülasyon, .Sac parçalar için kullanıcıya özel "Forming Tools" oluşturma,SoidvVorks Ayar penceresi, external referans özellikleri,Part, Drawing hazır belge şablonu hazırlama yöntemleri,Kurum ve kuruluşlar için hazır antetli resim kağıdı şablonu oluşturma,(Modele, Photoworks ile Fotogerçekçl özelliği kazandırma,Ölçü ve tolerans kuralları, Sözlük, kısayollar, çarpıcı ipuçları...
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Solidworks Photoworks PDF 6.23 MB İndir
Solidworks Photoworks EPUB 6.96 MB İndir
Solidworks Photoworks MOBI 5.49 MB İndir
Solidworks Photoworks ODF 5.86 MB İndir
Solidworks Photoworks DJVU 7.32 MB İndir
Solidworks Photoworks RAR 4.76 MB İndir
Solidworks Photoworks ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


kitabı aldığıma pişman değilim parasını hak eden bi kitap


daha önce aldığım solidworks kitaplarından farklı olarak daha detaylı ve uygulamaları daha fazla … öğretmenlik yapan benim için örneğin olması yegane kaynak niteliği taşımakta o yüzden kitabı almak en iyi seçimim oldu… emeği geçenlere teşekkür ediyorum.


Öncelikle kitabı Photoworks için alanlar (ki ben başlıkta photowroks yazısına vuruldum) çok fazla ümitlenmesin, sadece Photoworks için temel bilgi var. Aslında çok güçlü ve detayli bir render modülü olmasına rağmen hiçbir yerde bununla ilgili detaylı kaynak bulunamamasından dolayı genellikle fazla kullanılmamaktadır. Oysa düzgün ayarlar ve uygun parametreler ile son derece gerçekçi sonuçlar elde edilebiliyor, tabi uzun lafın kısası o ince ayarlar bu kitapta yok. Solidworks kısmı ise standart solidworks kitabı işte, çok abartacak bir yanı yok. Kapakta 2008-2009 gibi bir versiyon olmadığı için genel solidworks bilgisi içeriği vardır diye düşünerek alanlar için tercih doğru, ama PHOTOWORKS için alanlara kesinlikle temel bilgiden ötesini vermez. Yine de teşekkürler.


harika kitap tek kelimeyle mükemmel bu arada kitapyurdu.com a da tesekkürler


Arkadaşlar ben solidworksu ileri seviye kullanıyorum. bu yazarların bir önceki kitabı mükemmel. ancak oturup bayağı bi vakit ayıracaksınız. ama resmen öğretiyorlar. photoworks kısmı da idare eder. sonuçta solidworksde render bi yere kadar. yok ben çok gerçekci istiyorum görüntüleri derseniz o 3dmax in işi. ben 3dmax i de ileri seviye kullanıyorum. dosya transferi yapılabiliyor. ancak sadece .stl uzantılı dosya transferi oluyor. çok acil solidworks öğrenmem gerek diyorsanız bu kitapla bu iş zor. kitabı sindire sindire çalışırsanız mükemmel solidworksçü olursunuz merak etmeyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*