Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kan Dökülecek

Kategori: Edebiyat Yazar: Upton Sinclair Yayınevi: Martı Yayınları

Kan Dökülecek

Tanıtım Bülteni
Pulitzer ödüllü yazar, 1927 yılında yazmış olduğu bu kitapta, 1920’li yıllardaki para hırsı, yozlaşma ve sınıf farklılıklarının dikkat çekici hikâyesini anlatıyor. Senatörler, petrolcü iş adamları, Hollywood film yıldızları ve tarikat liderlerinden oluşmuş bir tören alayı ile okuyucuya o dönemden kalma bir şölen yaşatıyor. Sinclair’ın destansı romanı, Amerikan sosyal adaletsizlikleri hakkında yazılmış romanlar arasında yazarı en üst seviyelere taşımıştır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kan Dökülecek PDF 6.23 MB İndir
Kan Dökülecek EPUB 6.96 MB İndir
Kan Dökülecek MOBI 5.49 MB İndir
Kan Dökülecek ODF 5.86 MB İndir
Kan Dökülecek DJVU 7.32 MB İndir
Kan Dökülecek RAR 4.76 MB İndir
Kan Dökülecek ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


heyecanlı ve sürükleyici bir roman. tavsiye ederim.


kurgu olarak çok çok güzel..kesinlikle okumanızı tavsiye ederim


çeviri ve dizgi hataları okuma zevkine gölge düşürse de mutlaka okunmalı. emek sömürüsü, rüşvet, haksız kazançlar, ticari çıkarlar, sosyetenin göz boyayan yaşam alışkanlıkları ve ikiyüzlülükleri kısacası kapitalizmin çirkin yüzünü anlatan bir kitap. ben önce filmini izledim sonra kitabı okudum. bazı karakterler ve olaylar dışında filmin kitapla hiçbir ilgisi yok ama ben her ikisini de şiddetle tavsiye ederim.


Kitabı okuduktan sonra kitabın orijinal isminin (oil-petrol) dahauygun olduğunu düşünüyor insan.Yazar,20.yüzyıl başlarında Amerikanpetrol şirketlerindeki olaylardan çıkarak vahşi kapitalizmin acımasızyüzünü bizlere sunuyor.Akıcılığıyla,insanı içine alan anlatımı veolaylarıyla tavsiyeye değer bir eser…


askerdeyken zaman geçirmek için aldığım ve hayran kaldığım bir kitap. filminin de yapıldığını ve hatta filminin oskar ödüllerini topladığını okuduktan sonra öğrendim. daha sonra filmini izlediğimde şunu anladım ki; kitap kesinlikle daha iyi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*