Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Bir Prense Aşık Oldum

Kategori: Edebiyat Yazar: Sabrina Jeffries Yayınevi: Epsilon Yayınevi

Bir Prense Aşık Oldum

Tanıtım Bülteni
Güzeller güzeli Leydi Regina Tremaine öyle çok erkeği reddetmiştiki; sonunda "Acıması Olmayan Kadın" olarak anılmaya başlamıştı. Aslında kimseyle evlenmemesinin nedeni, geçmişinde karanlık bir sır olmasıydı. Ancak Regina, erkek kardeşinin Louisa North ile flört etmesinde bir sakınca görmüyordu. Louisa'nın kötü bir şöhrete sahip ağbeyi ne kadar karşı çıkarsa çıksın, bu ilişki yaşanmamalıydı.Marcus North ise kadınlara düşkünlüğüyle tanınan bir Prens'in gayri meşru oğluydu. Onun da kasvetli sarayına kapattığı kadınlara kötü davrandığı söyleniyordu. Yıllraca toplum tarafından dışlanan Marcus, Leydi Regina'nın kardeşiyle ilgili teklifini kabul ederken, belki de hayatının riskini göze alıyordu.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Bir Prense Aşık Oldum PDF 6.23 MB İndir
Bir Prense Aşık Oldum EPUB 6.96 MB İndir
Bir Prense Aşık Oldum MOBI 5.49 MB İndir
Bir Prense Aşık Oldum ODF 5.86 MB İndir
Bir Prense Aşık Oldum DJVU 7.32 MB İndir
Bir Prense Aşık Oldum RAR 4.76 MB İndir
Bir Prense Aşık Oldum ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Kraliyet kardeşliği serisinin 2.kitabında Acıması Olmayan Kadın ile Ejderha Vikon’un ilginç hikayesi anlatılıyor.Kardeşini sevdiği kadını yani Regina öyle olduğunu düşünüyor,Marcus yani Ejderha Vikontun kardeşi Louisa ile görüşmesine izin vermesi için görüşmeye gidiyor.Marcus balolarda Regina ona eşlik ederse izin vereceğini söylemesiyle onların aşk hikayelerinin temeli atılıyor.


ANLATIM AÇISINDAN DEĞİŞİK BİR TARZ. İLK BAŞLADIĞINIZ ZAMAN ANLATIM ŞEKLİ GARİP GELİYOR ALIŞTIKTAN SONRA GAYET SÜRÜKLEYİCİ. ÇOK DUYGUSAL BİR ROMAN. TAVSİYE EDERİM.


yazarın“ kral kardeşliği“ serisinin 2 ci kitabı kardeşlerin en büyüğünün hayatını anlatıyor….erkeklerin iç dünyasındaki karmaşayı ve baba figürünün bir erkeğin hayattındaki önemini,yazar bir kadın olmasına rağmen gerçekçi ve isabetli tesbitler yapmış..


çok güzel bir romandı. keşke gerçek hayattada böyle şeyler olsa diyeceğiniz türden. gene eski dönem ingilteresinde geçiyor. ve gene insanı inanılmaz büyülüyor. konusu da çok güzeldi. çeviri hatası olmayan sade akıcı bir kitaptı. gerçeten tavsiye ederim.


Güzel kitaptı. Ancak beni bir yavru fil kovalasaydı kesinlikle daha fazla heyecan duyardım. (Kitabın yazarı bir yavru fil tarafından kovalanmış, sayısız kobra ve piton görmüş, av partilerine katılmış ama bütün bunlar ona yeterince heyecan vermediği için aşk romanları yazmaya başlamış da…)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*