Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
40 Benzemez Yüz

Kategori: Diğer Yazar: Alper Görmüş Yayınevi: Hayy Kitap

40 Benzemez Yüz

Tanıtım Bülteni
Onlar son yılların en çok konuşulan, hayatımızı etkileyen 40 ismi. Özne oldular, hep başrol oynadılar, hep " damga vurdular" Ama bu kez durum farklı... Türkiye'nin gündeminden düşmeyen bu 40 yüz, artık Alper Görmüş'ün "elinde"... Görmüş, herkesin bildiği 40 yüzü önce siliyor, sonra kendi "hakkaniyet" kriterlerine göre yeniden çiziyor. Bu işlem sırasında egemen medyanın uygun gördüğü makyaj da temizlenmiş oluyor. Ve ortaya bize daha önce söylenmeyenleri söyleyen, bildiklerimize "benzemeyen" 40 taraflı portre çıkıyor.Alper Görmüş. "Birine haksızlık etme, adaletsiz davranma ihtimali ürkütür beni" diyor. Sanırız böyle olduğu için de bu portreleri okuyan herkes ürkecek!
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
40 Benzemez Yüz PDF 6.23 MB İndir
40 Benzemez Yüz EPUB 6.96 MB İndir
40 Benzemez Yüz MOBI 5.49 MB İndir
40 Benzemez Yüz ODF 5.86 MB İndir
40 Benzemez Yüz DJVU 7.32 MB İndir
40 Benzemez Yüz RAR 4.76 MB İndir
40 Benzemez Yüz ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
40 Benzemez Yüz PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Kesinlikle okunmasını tavsiye ettiğim bir kitap. Kitapseverlere önerebileceğim eserlerdendir.


“portre” okumayı sevenler için farklı ve samimi bir üslupla yazılmış keyifli bir kitap. Kitabın sonuna geldiğimde “Keşke bu kadar büyük puntoyla yazılmış olmasaydı” demekten alamadım kendimi,tavsiye olunur..


Kitabın kapak tasarımı kadar her bir portre için ayrı ayrı seçilmiş ve portresi verilen kişiyi bir satırda özetleyen alt başlıkları da vurucu. kitabı okurken kitapta yer almış kişiler hakkında, yazarla, o güne kadar aynı görüşte olmadığınız birçok husus dikkatinizi çekiyor. fakat bu yazarla aranızda bir kavga doğurmuyor, aksine kendi bakış açınızı bir kez daha gözden geçirme şansı veriyor.


farklı hayatların farklı anlatımı yiğidin öldürülüp hakkının verildiği objektif bir yaklaşımın ifadesi… okunması gereken bir kitap


Türkiye’de medyanın kritiğini çok güzel yapan alper görmüş bu kitapla yine kendi kalemini çok güzel kullanmış.medyayı anlamak isteyenler bu kitabı okumalı bence!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*