Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Aşk ve Zafer

Kategori: Edebiyat Yazar: Halide Nusret Zorlutuna Yayınevi: Timaş Yayınları

Aşk ve Zafer

Tanıtım Bülteni
Aşk ve Zafer, devrinde ‘Ümmü’l-Muharrirât (Yazarların annesi)’ ünvanını almış Halide Nusret’in en çarpıcı romanı. Milli Mücadele yıllarında İstanbul’da ve Urfa’da yaşanan bir aşkın romanı. Roman, Milli Mücadele’nin Anadolu’da ve İstanbul’da yaptığı değişimleri, Urfa’nın kültürel dünyasını, Halide Nusret’in bakış açısıyla sunuyor. Roman, Halide Nusret’in biyografisinden kuvvetli izler taşımasıyla ayrıca önem kazanıyor. Son olarak roman, Urfa’daki hayat etrafında kadın meselesine yaptığı vurguyla öne çıkıyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Aşk ve Zafer PDF 6.23 MB İndir
Aşk ve Zafer EPUB 6.96 MB İndir
Aşk ve Zafer MOBI 5.49 MB İndir
Aşk ve Zafer ODF 5.86 MB İndir
Aşk ve Zafer DJVU 7.32 MB İndir
Aşk ve Zafer RAR 4.76 MB İndir
Aşk ve Zafer ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Aşk ve Zafer PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Milli mücadele yıllarını ve o dönemdeki bir aşk hikayesini anlatan bir eser. Kitabın dili ve konusu akıcı, okumanızı tavsiye ederim kitabı. Yalnızca, kitabın sonundaki konular-olaylar biraz birbirinden kopuk olmuş, Mesela kitabın sonlarında İbrahim karakterinin halinden pek bahsedilmemiş. Eserin olumsuz yönleri de bunlar.


Halide Nusret Zorlutuna’nın Aşk ve Zafer’i Milli Mücadele yıllarında İstanbul’da başlayan ve Ankara ile Şanlıurfa’ya dek uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Çok samimi bir roman ama edebi yönü için çok da kuvvetli diyemem. Klasik bir milli edebiyat örneği.


Kitabın konusu çok güzel. İnsanın aşk konusunda kendini tekrar sorgulamasını sağlıyor… Hele bir de geçmişte yaşanan hayal kırıklıkları varsa, ki çoğumuzun vardır, daha bir tanıdık geliyor öyküsü…


“bir insan ilk görüşte nasıl bu denli sevebilir?” diye düşündüm durdum kitabı okurken. Milli mücadele ile ilgili güzel bilgiler barındıran bir kitap ayrıca. Tavsiye ederim.


Okumak isteyip de bulamadığım bir eser. inşallah temin edebilirim en kısa zamanda

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*