Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kendini Arama Kurtarma

Kategori: Diğer Yazar: Emrah Altuntecim Yayınevi: Varlık Yayınları

Kendini Arama Kurtarma

Tanıtım Bülteni
Bir başucu kitabı oluşturan bu yapıtı, arama kurtarma tekniklerini, kendinize uygulayarak, kendinizi bulmayı, size ayak bağı olan şeyleri keşfedip üstesinden gelmeyi öğretiyor.
“Emrah…özellikle ….gönüllü olarak katıldığı çalışmalarda üzerinde iz bırakan olayları düşünürlerin yaklaşımlarıyla birleştirmiş ve teori ile pratiği buluşturarak Kendini Arama Kurtarma adını verdiği sıra dışı bir model/kitap ortaya çıkarmış”
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kendini Arama Kurtarma PDF 6.23 MB İndir
Kendini Arama Kurtarma EPUB 6.96 MB İndir
Kendini Arama Kurtarma MOBI 5.49 MB İndir
Kendini Arama Kurtarma ODF 5.86 MB İndir
Kendini Arama Kurtarma DJVU 7.32 MB İndir
Kendini Arama Kurtarma RAR 4.76 MB İndir
Kendini Arama Kurtarma ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Kişisel gelişimimizi sağlamada ne gibi durumlardan istifade edebileceğimizi yaşanmış durumlardan yola çıkarak okuyucuya sunmayı hedefleyen, sayfaların hızla akıp geçtiği keyifli bir yapıt.


Oldukça güzel bir kitap, değişik bir tarz; kendi deyimiyle “Arama Kurtarma ve Kişisel Gelişim Yaklaşımlarından Oluşan Yepyeni Yaşam Sentezi”


Emrah Altuntecim ilk kitabı ‘Kendini Arama Kurtarma’da, bir fiziksel yardım amacı güden arama kurtarma anlayışını, insanların özel hayatlarında yaşadıkları sıkıntılara uyguluyor. Altuntecim’in kitabı, yaşanan bir sıkıntı karşısında neyin nasıl yapılması gerektiğini merkeze alan kişisel gelişim anlayışından öte, kendisinin bizzat katıldığı “arama-kurtarma” çalışmalarından edindiği deneyimleri okura sunmasıyla dikkat çekiyor. Altuntecim bu deneyimini seçilmiş öyküler, kolay uygulanabilir egzersizler ve çeşitli oyunlar yoluyla paylaşıma açıyor; olağanüstü dönemlerin “arama-kurtarma” yaklaşımının çalışma prensiplerini ve yöntemlerini gündelik hayata uyarlıyor.


Altuntecim’in kitabı, yaşanan bir sıkıntı karşısında neyin nasıl yapılması gerektiğini merkeze alan kişisel gelişim anlayışından öte, kendisinin bizzat katıldığı “arama-kurtarma” çalışmalarından edindiği deneyimleri okura sunmasıyla dikkat çekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*