Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
5 Günde Bambaşka Bir Çocuk

Kategori: Eğitim Yazar: Kevin Leman Yayınevi: Dinozor Yayıncılık

5 Günde Bambaşka Bir Çocuk

Tanıtım Bülteni
PAZAR GÜNÜNDEN CUMA GÜNÜNE KADAR İSTEDİĞİNİZ KİŞİLİKTE BİR ÇOCUĞA SAHİP OLUN! ÇOCUĞUNUZUN TUTUM, DAVRANIŞ VE KARAKTERİNİ 5 GÜNDE NASIL DEĞİŞTİRİRSİNİZ? Çocuklarınızın Davranışlarını Değiştirmesini İster misiniz, Hem De Hızlıca! Olumsuz davranışları olmayan bir çocuk mu istiyorsunuz?Çocuğunuzun olumsuz davranışlarını değiştirmek için çok uğraşıyorsunuz ve artık yorgun düştünüz… İşte bu kitap tam size göre. Eğer bu kitabı okuyup içindeki basit prensipleri takip ederseniz en fazla 5 gün içinde yeni huyları olan bir çocuğa sahip olabilirsiniz. Garanti…Kitabımız size 5 günlük eylem planı sunmaktadır. Pazar gününden Cuma gününe kadar… Uluslararası aile uzmanı olan yazar Dr. Leman, aynı zamanda Amerika’da çok tanınan bir kişidir. Çocuklarınız bazı davranışları neden yapar, ne yaparlar ve sizin ne yapabileceğiniz hakkında açıklamalar bulacaksınız.Herkesin yapabileceği şeyler. Önemli olan karar verip harekete geçmek… Harika bir çocuk istiyorsunuz aynı zamanda siz de harika bir ebeveyn olmak istiyorsunuz? Öyleyse bu 5 günlük mücadeleye girin. Çocuğunuz bir gün size teşekkür edecektir
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
5 Günde Bambaşka Bir Çocuk PDF 6.23 MB İndir
5 Günde Bambaşka Bir Çocuk EPUB 6.96 MB İndir
5 Günde Bambaşka Bir Çocuk MOBI 5.49 MB İndir
5 Günde Bambaşka Bir Çocuk ODF 5.86 MB İndir
5 Günde Bambaşka Bir Çocuk DJVU 7.32 MB İndir
5 Günde Bambaşka Bir Çocuk RAR 4.76 MB İndir
5 Günde Bambaşka Bir Çocuk ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Çocuklarımızda değşiklik yaratmak için gerçekten güzel bilgiler içeren eçeren bir kitap. Ben bu kitaptaki öneriler ışığında kendi davranışlarımda radikal bazı değişikliklikler yaparak bu bilgileri uygulamaya çalışacağım. Ancak kitabın çeviri olması çok az yerde de olsa anlaşılmayı zorlaştırmış ve Amerika’da yaşanan gerçekler ışığında yazılması da bizim gelenek ve göreneklerimizden uzak bazı kavramları işin içine sokmuş ama yine de dediğim gibi güzel öneriler ama öyle 5 günde çocuklarımızı sil baştan yapacak cinsten olduğunu sanmıyorum. En azından benimkileri.


çocuk eğitiminde, farklı stratejiler kullanarak, etkili davranış değişimini nasıl yapabileceğinizi gösteren iyi bir kitap.


Çocuk yetiştirme konusunda hayatını kolaylaştırmak isteyen her ebeveynin okuması gereken kitaplardan birisi.Özellikle 0-6 yaş dönemi çocuklarında birçok kriz durumu yaşanmaktadır,bu yüzden kitabı ne kadar erken okursanız o kadar iyi diye düşünüyorum.Ayrıca kitapta alt başlıklar halinde,çocuk yetiştirmede sorun yaratabilecek bir çok konu da,bu durumlar karşısında uygulanabilecek tutum ve davranışlar ile birlikte kısaca ele alınmış.


Çocuğunuz hangi yaşta olursa olsun, ister yeni yürümeye başlamış bir bücürük olsun, isterse ergenlik çağında bir delikanlı.. çocuğunuzu ilgilendiren sorunların üstesinden gelebilmek ve sizi çileden çıkaran çocuğunuzla baş edebilmek için basit öneriler ve strateji oyunları. Hepsi de uygulanabilir kurallar. Adı kadar iddialı bir kitap. Kesinlikle okumalısınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*