Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Tirza

Kategori: Edebiyat Yazar: Arnon Grunberg Yayınevi: Alef Yayınevi

Tirza

Tanıtım Bülteni
Kitap editörü Jörgen Hofmeester, son derece sıkıcı bir burjuva varoluşu içinde yaşayan emeklilik yaşının eşiğinde bir Amsterdamlıdır. Roman, canından çok sevdiği iki kızından küçük olanı Tirza'nın mezuniyet partisi için suşi hazırladığı sahneyle açılır. Bir Dostoyevski romanında olduğu gibi görünüşte sakin başlayan şeyler engellenemez şekilde açılacak, tırmanacaktır. Okur yaklaşmakta olan Kader'in ayak seslerini işitir.Romanın sayfaları açıldıkça Hofmeester'ın sürprizsiz, sakin hayatının katmanları da belirsizliklere doğru açılır. Seneler önce, çocukluk aşkına kaçan karısı beklenmedik şekilde ortaya çıkar ve onun huzurlu, şık evini alaşağı eder. Gözbebeği Tirza'sı erkek arkadaşıyla Afrika'ya gideceğini bildirir. Üstelik delikanlı gece gibi bir zencidir. Hofmeester bu gence baktığında 11 Eylül saldırısını düzenleyen Muhammet Atta'dan başka bir şey göremez.Her şey alaşağı olmaya devam eder. Hızla ve tuhaf bir biçimde. Küresel ekonomi çalkalanmaktadır. Hofmeester uzun yıllardır biriktirdiği servetini ve kendisiyle kızlarına kurduğu güven dolu geleceği bir gecede kaybeder.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Tirza PDF 6.23 MB İndir
Tirza EPUB 6.96 MB İndir
Tirza MOBI 5.49 MB İndir
Tirza ODF 5.86 MB İndir
Tirza DJVU 7.32 MB İndir
Tirza RAR 4.76 MB İndir
Tirza ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Kitap çok iyi çok… Keşke kitabın kapağı böyle olmasaydı.


Bir yerden alıp kurguyu öyle bir yere götürür ki bazı yazarlar başınız döner. Okurken savrulur, sarsılır, keskin duygu geçişleri yaşarsınız. Okuduklarınız iğne iğne batar. Son dönem okuduğum en çarpıcı kitaptı.


Mükemmel bir kitaptı Okurken sarsıldım resmen Mutlaka okunmalı


Hakkında tek olumsuz yorum okumadım. En son Ayfer Tunç ve Yekta Kopan’in kitabı tavsiye ettiğini okuyunca alıp okumaya karar verdim.


Çok sarsıcı kesinlikle okunmalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*