Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Borulardaki Ayı

Kategori: Çocuk Kitapları Yazar: Julio Cortazar Yayınevi: Hayy Kitap

Borulardaki Ayı

Tanıtım Bülteni
Latin Amerika edebiyatının efsanevi isimlerinden Julio Cortazar'in kaleminde hayat bulan Borulardaki Ayı, Urberuaga'nin resimlerinde kırmızı bir ayı olup yanımıza giriyor. Evimizin borularında dolaşıyor, bize dair, "insan gerçeğine" dair gözlemlerini anlatıyor.
Borulardaki ayı, bir borudan diğerine geçerken, hem tıkanan boruları kurku ile temizliyor hem de insanları izliyor. Açık kalan bir musluktan elini yıkayıp insanların yanaklarını okşuyor, horultularını dinliyor, dağınıklıklarını eleştiriyor. Yalnız çocuklar için değil, çocuklarıyla birlikte Cortazar okuma fırsatını yakalamak ve çocukları bu iki büyük sanatının ortak ürünüyle tanıştırmak isteyen herkes için şimdi Türkçede...
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Borulardaki Ayı PDF 6.23 MB İndir
Borulardaki Ayı EPUB 6.96 MB İndir
Borulardaki Ayı MOBI 5.49 MB İndir
Borulardaki Ayı ODF 5.86 MB İndir
Borulardaki Ayı DJVU 7.32 MB İndir
Borulardaki Ayı RAR 4.76 MB İndir
Borulardaki Ayı ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Cortazar benim ruhum, Cortazar benim içim, dünyam. Borulardaki ayılar, çocukların da Cortazar’ın muhteşem dünyasına girebilecekleri bir kitap olmuş. Çizmleri de oldukça başarılı.


Borulardaki Ayı,çocuklar için durağan denebilecek bir konuya ve uzun cümlelerden oluşmuş şiirsel bir anlatıma sahip fakat benim kızım bunu çok sevdi,durağan olmayan konulu öyküleri kenara itip,bunu okumak istiyor,her halde JULİO CORTAZAR ın büyüsünden,resimler güzel,büyük ve canlı,onlarında etkisi çok büyük tabii.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*