Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Reklam ve Reklamcılık

Kategori: Diğer Yazar: Dr. Müge Elden Yayınevi: Say Yayınları

Reklam ve Reklamcılık

Tanıtım Bülteni
Ortak bir amacı gerçekleştirme isteği doğrultusunda fiziksel ve insansal kaynakların bir araya getirilmesiyle kurulan örgütler belli çevresel koşullar çerçevesinde yaşamlarını sürdürürler ve kendilerini ifade edebilmek, gerçekleştirdikleri faaliyetlere destek bulabilmek, ürettikleri mal, hizmet ya da fikirleri topluma etkili bir şekilde sunabilmek için sürekli olarak çevreleriyle ve hedef kitleleriyle kuracakları etkili iletişimin yollarını ararlar. Bu bağlamda, pazarlama disiplininin pazarlama iletişiminin karması içinde yer alan bir alt alanı olarak reklam, ya?anan toplumsal değişimler, teknolojik devrimler ve bunların doğrultusunda ulaştığı hedef kitlenin yaşamında meydana gelen farklılaşmalar çerçevesinde sürekli bir değişim gösterir.Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Müge Elden öğrencilere ve konunun uygulamacılarına yönelik Reklam ve Reklamcılık adlı çalışmasında, temel reklamcılık bilgilerini, reklamın tarihsel gelişimini, reklam ortamlarını, reklam kampanyalarının biçimlendirilmesini, reklamın demografik, psikolojik ve sosyo-kültürel özelliklerini, uluslararası ve global reklamcılık ile medya ajanslarını ve bunlarla ilgili denetim mekanizmalarını kapsamlı bir biçimde inceliyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Reklam ve Reklamcılık PDF 6.23 MB İndir
Reklam ve Reklamcılık EPUB 6.96 MB İndir
Reklam ve Reklamcılık MOBI 5.49 MB İndir
Reklam ve Reklamcılık ODF 5.86 MB İndir
Reklam ve Reklamcılık DJVU 7.32 MB İndir
Reklam ve Reklamcılık RAR 4.76 MB İndir
Reklam ve Reklamcılık ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


İletişim alanına merak salanların ve bu alanda olanların elinin altında bulunması gereken bir kitap


Çok temel bir kitap, iletişim fakültesi öğrencileri muhakkak kitaplığında bulundurmalı.


Ortak bir amacı gerçekleştirme isteği doğrultusunda fiziksel ve insansal kaynakların bir araya getirilmesiyle kurulan örgütler belli çevresel koşullar çerçevesinde yaşamlarını sürdürürler ve kendilerini ifade edebilmek, gerçekleştirdikleri faaliyetlere destek bulabilmek, ürettikleri mal, hizmet ya da fikirleri topluma etkili bir şekilde sunabilmek ..


Ders için alınan diğer sıkıcı kitaplar gibi


Çok değer vereceğiniz ve ders için almış olsanız bile devamlı kütüphanenizde saklayacağınız zaman zaman da tekrardan bakma ihtiyacı duyacağınız önemli katkı sağlayan kitaplardan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*