Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Soru Sorma Sanatı

Kategori: Diğer Yazar: Sedef Kabaş Yayınevi: Doğan Kitap

Soru Sorma Sanatı

Tanıtım Bülteni
Soru sormak bir sanattırDoğru yanıtlara giden yol, soru sormanın inceliklerini bilmekten geçer. Kime, neyi, ne zaman, nerede, niçin ve nasıl sorduğumuz, yanıtların kalitesini belirleyecektir. Sormayan gelişemez, gerçekleri öğrenemez, ezber bozamaz, fark yaratamaz, daha iyiye ulaşamaz. Felsefenin, bilimin, teknolojinin; icatların ve keşiflerin; tüm medeniyetlerin, nihayetinde gazeteciliğin temelinde soru sormak vardır.Bu kitapta, dünyada ve Türkiye’deki röportaj ve söyleşi geleneği, röportaj ve söyleşi arasındaki fark, etkili bir söyleşi yapmanın aşamaları ve Türk basınında söyleşi/röportaj yapanların konuya dair görüşleri incelenmiştir.Soru Sorma Sanatı etkili soru sormanın nimetlerinden faydalanmak isteyen herkes için değerli bir kaynak.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Soru Sorma Sanatı PDF 6.23 MB İndir
Soru Sorma Sanatı EPUB 6.96 MB İndir
Soru Sorma Sanatı MOBI 5.49 MB İndir
Soru Sorma Sanatı ODF 5.86 MB İndir
Soru Sorma Sanatı DJVU 7.32 MB İndir
Soru Sorma Sanatı RAR 4.76 MB İndir
Soru Sorma Sanatı ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


hakikati aramada, bulmada soru bsormayı bilmek çok önemlidir. İşi doru sormak olan birinin kaleminden farklı bir bakış açısı


SORU SORMANIN İNCELİKLERİNE YARDIMCI OLUNUCAK KAYNAK KİTAP


Sadece gazetecilerin ihtiyaç duyduğu bir konu değil soru sorma… Hayatın her alanında işte evde aile hayatında insanlarla irtibat halindeyiz ve bir şeyler öğrenmek istiyorsak soru sormak gerekir. Ve bunun nasıl yapıldığının çok iyi anlatıldığı bir kitap…


Soru sormak gerçekten de sanatdır.Eğer doğru yanıtlara ulaşmak istiyorsanız soracağınız soruları dikkatle seçmelisiniz.Herkese faydalı olabilecek bir kitap.Tavsiye edilir.


Mesleğim gereği soru sormakta başarılı olmam gerekiyor. Bana faydalı olur diye aldım bu kitabı. Ancak beklentimi karşılamadı. Sıkılıp bıraktım, bıraktığım yerden kaç kez başladım verimli olmadı benim için bu yüzden. Ancak diğer yorumları okudum hem fikir olmadığımızı gördüm. Belki sizin işinize yarayabilir sabırlı bir insanım diyorsanız tabi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*