Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Bozkır Çiçekleri

Kategori: Edebiyat Yazar: Selçuk Baran Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları

Bozkır Çiçekleri

Tanıtım Bülteni
İşinde, bodrumdaki odasında, üzerinde yükselen bütün katların ağırlığını duyuyor, boğulacağını sanıyordu. Üst katlarda odası olmayacaktı hiçbir zaman. Hayri Bey emekliye ayrıldıktan sonra onun yerine geçebilirdi, o kadar. Belki de ömrü boyunca bodrum katından çıkamayacaktı. (...) Küçük insan olarak yakaladığı ve seve seve yetinebileceği küçük yaşama sevinçlerini, Hayri Bey gibiler kirletecek; üst derecedekiler de, aslında gereksindikleri, benimsemeye, hiç değilse varlığını duymaya can attıkları olağan duyarlılıkları –ayrıcalıklarını küçümsemeyle pekiştirebildikleri için– horlayacaklardı. Kimseler sevinmesine izin vermeyecekti.Bozkır Çiçekleri’nde, yalnızlığı seçmediği halde umarsızca yalnız kalan kahramanlarıyla 70’li yılların Ankarası’nı adımlıyor Selçuk Baran: Yolları bozkırın ortasında kesişen Seyfi’nin, Nurten’in ve Müfit’in gözünden, yer yer umutlu, yer yer coşkulu ama çokça hüzünlü bir resim çiziyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Bozkır Çiçekleri PDF 6.23 MB İndir
Bozkır Çiçekleri EPUB 6.96 MB İndir
Bozkır Çiçekleri MOBI 5.49 MB İndir
Bozkır Çiçekleri ODF 5.86 MB İndir
Bozkır Çiçekleri DJVU 7.32 MB İndir
Bozkır Çiçekleri RAR 4.76 MB İndir
Bozkır Çiçekleri ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Dilini çok beğendiğim yazarın bu romanını merakla okumayacagimdan şüphem yok. Yazarı ilk öyküleriyle tanımanızi tavsiye ederim.Tortu en başarılı öykü kitaplarından.


Selçuk Baran’ın 1979 yılında Milliyet gazetesi yarışmasında Mansiyon ödülü almış Bozkır Çiçekleri romanı, ciddi anlamda çok yüksek entelektüel boyutu olan bir metindir. Varoluşçu sorgulamanın yapıldığı romanda, kişiler kent koşulları içinde kendilerini bulma gayretinde, kendilerini ve varoldukları dünyayı keşfetme çabasındadırlar. Okuyun, okuduğunuzda pişman olmayacaksınız.


inanılmaz merakla okumayı beklediğim bir kitap


Yazarın diğer kitaplarını da alacağım. Sakin, akıp giden bir dili var yazarın tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*