Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Piç Osmanın Pabuçları

Kategori: Edebiyat Yazar: Yiğit Okur Yayınevi: Can Yayınları

Piç Osmanın Pabuçları

Tanıtım Bülteni
Yeni iktidar, özel sektörü destekleyeceğim diye ithalatı açmıştı. İsmet Paşa’nın İkinci Dünya Savaşı boyunca biriktirdiği Merkez Bankası’ndaki döviz rezervi erimeye başlamıştı. Naylon furyası sarmıştı memleketi. Naylon gömlek, naylon atlet, naylon çorap, naylon don, naylon sutyen, naylon cüzdan... Derken şarkı çıktı: “Evlenmeyin bekârlar / Naylon kızlar çıkacak.” Piç Osman’ın repertuarında bu şarkı yoktu. Başkalarının şarkısını söylemezdi. Kendi düzer, kendi besteler, kendi söyler, kendi dinlerdi.Piç Osman’ın Pabuçları, Sulukuleli, yamrı yumru ama şirin bir ayakkabı boyacısının serüveni. Boya sandığını belediye zabıtasına kaptırınca, sandığını kurtarmak için karakola gider. Rastlantılar beklenmedik bir biçimde gelişir, kendini önce Asayiş Şubesi’nde, sonra Siyasi Şube’de bulur. Dikkat çekmez diye bu afacan oğlan görevlendirilir. Suriyeli iki yabancı casusu izlemeye başlayınca başına gelmedik kalmaz. Yiğit Okur, bundan önceki öykülerinde ve romanlarında olduğu gibi bu defa da okurun karşısına koşuşturan üslubuyla, beklenmedik olaylar zincirinden oluşan kurgu yapısıyla çıkıyor, gülümsetiyor, güldürüyor, düşündürüyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Piç Osmanın Pabuçları PDF 6.23 MB İndir
Piç Osmanın Pabuçları EPUB 6.96 MB İndir
Piç Osmanın Pabuçları MOBI 5.49 MB İndir
Piç Osmanın Pabuçları ODF 5.86 MB İndir
Piç Osmanın Pabuçları DJVU 7.32 MB İndir
Piç Osmanın Pabuçları RAR 4.76 MB İndir
Piç Osmanın Pabuçları ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Piç Osmanın Pabuçları PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


değişik bir kalem akıcı uslubuyla okunabilecek bir hikaye olmuş ben daha cok siyasi bir konusu olacağını sanmıştrım fakat konu bambaşka cıkdı yinede güzeldi tavsiye edilir.


Beğenerek okudum tavsiye ederim.


Yiğit okur un yine akıcı dili sayesinde yazdığı başarılı bir kitap


diğer kitapları ile kıyasladığımda aynı tadı alamadım


kitabın akıcı bi dili var yazarın anlatıcılığı gercekten doyurucu . ancak kitabın kısalıgından olsa gerek .hikaye beni yakalayamadı . ne cok komik ne de sıcacık diyemem bu kitap için

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*