Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Sıcak Takip

Kategori: Edebiyat Yazar: Robert Crais Yayınevi: Bilge Kültür Sanat

Sıcak Takip

Tanıtım Bülteni
ELVIS COLE GERİ DÖNDÜ! BU KEZ ADINI VE VİCDANINI TEMİZLEMEK İÇİN…Polis, Laurel Kanyonu’nda çıkan yangın nedeniyle insanları bölgeden tahliye ederken evlerden birinde bir cesetle karşılaşır ve yıllar önce kapandığı zannedilen eski defterler yeniden açılır. Ceset üç sene önce Yvonne Bennett adlı genç bir fahişeyi öldürmek suçlamasıyla mahkemeye çıkartılan, sonrasındaysa aklanıp serbest bırakılan Lionel Byrd adında yaşlı bir adama aittir. İntihar gibi görünen olayı asıl ilginç kılansa Byrd’ün kucağında bulunan fotoğraf albümüdür, albüm yedi sene içinde öldürülmüş yedi kadının ölüm anında çekilmiş resimleriyle doludur; kadınlardan biri öldürmekle suçlandığı Yvonne Bennett’tır. Elvis Cole’ün olaya dahil olması uzun sürmez, zira üç sene önce görülen davada Byrd’ü aklayacak delilleri toplayan kişi odur. Cole, ortağı Pike’la birlikte, adına ve vicdanına sürülen lekeyi temizlemek için kolları sıvar ve yalanlar ardına gizlenmiş gerçeğin peşinde sıcak bir takip başlar.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Sıcak Takip PDF 6.23 MB İndir
Sıcak Takip EPUB 6.96 MB İndir
Sıcak Takip MOBI 5.49 MB İndir
Sıcak Takip ODF 5.86 MB İndir
Sıcak Takip DJVU 7.32 MB İndir
Sıcak Takip RAR 4.76 MB İndir
Sıcak Takip ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Polisiye kitaplarından hoşlanan kitapseverler için güzel ve sürükleyici


Sürükleyici, macera dolu sıkılmadan okunabilecek bir kitap


Daha önce okuduğum bir yazardı. Her polisiye türünde yazan yazarı pek beğenmem ama robert crais’e bu konuda güvenebilirsiniz.


Bu yazarın kitabını ilk defa okudum ve çok beğendiğimi söyleyebilirim. Bunu okuduktan sonra başka bir kitabını daha sipariş verdi. Okumanızı tavsiye ederim.


Yazarın bütün kitapları gibi bu kitabı da harikaydı. Okurken yaşıyormuş gibi hissettiren nadir kitaplardan. Katili tam buldum dediğinizde sizi başa döndüren heyecan verici bir roman.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*