Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Katre

Kategori: Edebiyat Yazar: Fatma Özer Yayınevi: Ares Kitap

Katre

Tanıtım Bülteni
Bilinmeyen ve çoğul yalnızlıkların esiri olan insanların, siyahlığıydı binlerce damla...Mahkûmu olduğu, acımasız kırıkların gökyüzünü ağlattığı o damlalar...Gece yarısı yastığın kenarındaki o masum ıslaklıklar...Dalıp gitmelerin vermiş olduğu imkânsızlıkların süzülüp gitmesi yıllarından ve sahip çıkamamak dünlere...Yarınlara dair ne varsa akıtmak dünlerde...Gözlerin ıssızlığı ve o sessizlikte bulamamak yarınları...Kaybolan güvenini perçinleyen kirpikler, bir tek arasından geçirmiş yalnızlığı ve akıtmış damla damla o anıtlara...Ağıtlar yakmış o uğurda, duyulmamış fakat yüreklere parmaklıklar inşa etmiş o acılarla...Sonra yeni bir umutla yıkamak istemiş her adımı, yeni bir hayalle süslemek o yarınları...Sıvamak istemiş damlaların o akıp gittiği yoldaki acıları...Her acı diğer acıda bütünleşmiş... Kimse bulamamış damlaların yuva yaptığı o karanlıkları...
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Katre PDF 6.23 MB İndir
Katre EPUB 6.96 MB İndir
Katre MOBI 5.49 MB İndir
Katre ODF 5.86 MB İndir
Katre DJVU 7.32 MB İndir
Katre RAR 4.76 MB İndir
Katre ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Katre PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Edebiyatta bir çığır…


şair in ilk kitabı olmasına rağmen kullandığı dil beni gerçekten çok etkiledi. çok fazla favori şiirim var ama ”Karşı Ödemeli” şiirine ayrı bi sempatim oluştu nedendir bilmem. Türk şiir dünyası yeni süper bir şair kazandı diyebiliriz. yolun açık olsun … yeni kitaplarda buluşmak dileğiyle..


genel olarak “sensizlik” ve “yalnızlık” üzerine aşk acılarının barındığı şiirler mevcuttur.şair şiirin hakkını vermiştiryarasına tuz basmak isteyenlere tavsiyedir.


Türk edebiyatı yeni bir şair kazandı. İlk kitabı olmasına rağmen harika şiirler bulunan bu kitabı almanızı tavsiye ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*