Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Yalancı Tanrılar

Kategori: Din Yazar: Kayhan İçel Yayınevi: Ekinoks Yayın Grubu

Yalancı Tanrılar

Tanıtım Bülteni
- Kıyamet ecelli İblis'in tahrif edilmiş kutsal kitaplara bulaştırılan gizli yazıtları ve işaretleri neler?- Büyük İblis İmparatorluğunun geçmişteki ve günümüzdeki ustaları kimler?- Tanrıyı Gören Adam Hz.Musa kavmini gerçekten aldattı mı? Tevrat'taki utanç satırları hangileri?- Yüzüklerin gerçek efendisi Hz.Süleyman, bir peygamber mi yoksa büyücü müydü?- Eski Ahit'te anlatılan Süleyman'ın Mabedi mi yoksa Şeytan'ın Tapınağı mı?- Şeytan işaret ve sembolleri paralara nasıl taşındı? Masonik işaretler neyi ifade ediyor?- İncil'deki sahte havariler kimler? Hz. İsa niye çarmıha gerilmek istendi? Gerçekten çarmıha gerildi mi?- Hz.İsa'nın "Sevgili Öğrencisi" kimdi ve neden öldürülmek istendi?- Kral Melkisedek'ten Vatikan'a uzanan rant sistemi Eski ve Yeni Ahit'te nasıl korumaya alındı?- Şeytan okuyamayacağımız kadar hızlı mı yazıyor, yoksa bizler onun yazdıklarını okumakta geç mi kalıyoruz?Sapkın kutsal kitap hikayelerinin gerçek yüzü ile tanışmak için mutlaka okunması gereken anlatılara hoş geldiniz!
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Yalancı Tanrılar PDF 6.23 MB İndir
Yalancı Tanrılar EPUB 6.96 MB İndir
Yalancı Tanrılar MOBI 5.49 MB İndir
Yalancı Tanrılar ODF 5.86 MB İndir
Yalancı Tanrılar DJVU 7.32 MB İndir
Yalancı Tanrılar RAR 4.76 MB İndir
Yalancı Tanrılar ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Son derece ilginç dini bilgilere nail olduğum okurken resmen ağzımın bir karış açık kaldığı bir kitap olduğu sürükleyici ve bir o kadar akıcı olduğunu söylemeliyim lakin yazarın tek sıkıntısı ufak tefek de olsa aynı konuları tekrarlaması ve peygamberlerden askerlik arkadaşıymış gibi bahsedip isimlerini zikrederken Hz. Kelimesini hiç kullanmayışı aklımda soru işaretleri oluşturmadı değil lakin içinde var olan hikayeler gerçekten okunmaya öğrenmeye neyin ne olduğuna , kimin kim olduğuna yönelik çarpıcı araştırmalarıyla şahaneydi hayretlere düşmem ise cabası idi okuyun okuyun şiddetle tavsiyemdir. :))


Konularının ilginçliği yanında, hikayelerin mantıksal tutarlılığı, akıcı ve düzgün dili ve sürükleyici okunuşu ile hiç sıkılmadan bitirilebilecek çok güzel bir kitap.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*