Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Beyinsiz

Kategori: Edebiyat Yazar: Meg Cabot Yayınevi: Artemis Yayınları

Beyinsiz

Tanıtım Bülteni
ÖNEMLİ OLAN PAKET...İÇİNDEKİ KİMİN UMRUNDA? Mizahı akılla birleştirip harikalar yaratan kadın MEG CABOT’tanEM WATTS SİZLERE ÖMÜR! Emerson Watts, SoHo’daki yeni Stark mağazasının açılışına gitmek bile istemiyordu. Ama birinin kızkardeşi Frida’ya göz kulak olması da şarttı. Zira kızın ayılıp bayıldığı İngiliz şarkıcı Gabriel Luna açılışta şarkı söyleyecek ve imza dağıtacak, meşhur Stark Yüzü, genç süpermodel Nikki Howard da orada olacaktı. Zavallı Em, bir felaket yaşayacağını ve hayatının sonsuza dek değişeceğini nereden tahmin edebilirdi ki? Beklenmedik, tuhaf bir kazadan sonra, oldum olası erkek gibi takılmış, parti kraliçesi olmaktan her daim uzak Em Watts, kendini tamamen kaybetti. Gerçekten. Yeni hayatındaki en ufak derdi ise -diğer koca koca dertlerinin arasında- en yakın arkadaşı Christopher’a, aslında bir kız olduğunu kanıtlamaktı. O bir gönüllü paçozdu ve asla kabullenemeyeceğinden emin olduğu bir şey, kim bilir, belki de ona rüyalarını gerçekleştirme fırsatını verecekti. ÇOK YAŞA NIKKI HOWARD!
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Beyinsiz PDF 6.23 MB İndir
Beyinsiz EPUB 6.96 MB İndir
Beyinsiz MOBI 5.49 MB İndir
Beyinsiz ODF 5.86 MB İndir
Beyinsiz DJVU 7.32 MB İndir
Beyinsiz RAR 4.76 MB İndir
Beyinsiz ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Eğlenceli komik gençlik romanı. Yeğenim için almıştım ben de severek okudum.


son dönemde okuduğum en eğlenceli kitaplardan biri.kitabın ismi ve açıklaması bana pek çekici gelmemişti ama boş bir anımda okuyayım diye düşündüğüm bir kitaptı.ama birde baktımki kitabı elimden bırakamadığım için bir kaç saat içinde okuyup bitirmişim.Meg gabot espiri anlayışı olan ve bunu kullanmayı çok iyi beceren bir yazar.herkese tavsiye ederim Em’e bayılacaksınız.


Bu kitabı okumak isteyeceksiniz. Çünkü su gibi akıp gidiyor. Ve ikincisini de merakla bekleyeceksiniz. Ben bekliyorum ve çok yakın bir zamanda çıkacağını öğrendim. Ema Watts güle güle! Yaşasın Nikki!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*