Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Darbe ve İnfaz

Kategori: Siyaset Yazar: Yavuz Selim Demirağ Yayınevi: Bilgeoğuz Yayınları

Darbe ve İnfaz

Tanıtım Bülteni
Yavuz Selim Demirağ ‘Darbe ve İnfaz’ adlı bu eserinde bizleri uzaklarda kalmış o eylül fırtınasının estiği günlere, o kutsal yalnızlık günlerine götürüyor.Bu günleri gördükçe, zaman özlüyor o günleri.Hançerelerimiz yırtıldıkça bağırmak geliyor içimizden ‘Her şey Türk’e göre, Türk tarafından, Türk için’ diye…Sahi haykırsak o günler gelir mi geriye? Ola ki o günler geri gelse, kendi adlarına resmi tarih yazdıranların yüzleri kızarır mı? Utanırlar mı?
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Darbe ve İnfaz PDF 6.23 MB İndir
Darbe ve İnfaz EPUB 6.96 MB İndir
Darbe ve İnfaz MOBI 5.49 MB İndir
Darbe ve İnfaz ODF 5.86 MB İndir
Darbe ve İnfaz DJVU 7.32 MB İndir
Darbe ve İnfaz RAR 4.76 MB İndir
Darbe ve İnfaz ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Asker kökenli yazar, yine bizi o günlere götürüyor. Kalemine sağlık.


dikat çekici gerçek belgeli bilgiler içeriyor okunmalı


12 Eylül’ün tek mağdurunun solcular olduğu yalanına son vermek için, ülkücülerinde maruz kaldığı işkence, idam ve haksızlıkları bu topluma anlatabilmek için bu tip kitapların yazılması , film ve belgesellerin çekilmesi artık bir zorunluluktur. Kitaba gelecek olursak tamda bu ihtiyaca cevap veren güzel bir eser sonunda avukat Can Özbay’ın bire bir tanık olduğu idam bölümleri insanın canını gerçekten çok acıtıyor.


“Yaşanmış, yarım kalmış aşkların vuslat yolcularına” deyerek vurucu bir sunumla; bir ülküye vurulan darbe ile ülkücü infazlarının aslında neye hizmet etmiş olduğu gözler önüne seriliyor.Bizim çocuklar deyen eloğlundan haberimiz var ama asıl bizim çocuklardan haberimiz yok.


1980 Askeri Cuntanin Sucsuz insanlari veya bir degimle Akli dengesi olmayan Ali Bülent ve diyerlerini insafsizca Idam etmelri ve ayrica Ülkücülere yapilan Iskenceleri. Güzel bir uslupla yazilmis. Yazari tebrik ediyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*