Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Dış Politika

Kategori: Siyaset Yazar: Kamran İnan Yayınevi: Timaş Yayınları

Dış Politika

  • ISBN: 9789753623834
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 160
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
  • Boyut: 12 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Değişen dünyada Türkiye'nin dar kalıplardan, dış politikadaki tutuculuktan kurtulması, önüne gelen fırsatları değerlendirmesi ve kendisini bekleyen rolü üstlenmesi için bir zihniyet değişimine ihtiyaç vardır. Ele aldığı konu itibariyle çok önem taşıyan bu kitap, pratiğe yönelik bir tecrübenin ürünüdür.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Dış Politika PDF 6.64 MB İndir
Dış Politika EPUB 7.42 MB İndir
Dış Politika MOBI 5.86 MB İndir
Dış Politika ODF 6.25 MB İndir
Dış Politika DJVU 7.81 MB İndir
Dış Politika RAR 5.08 MB İndir
Dış Politika ZIP 4.69 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


SİYASETE İLGİSİ OLAN HERKESE TAVSİYE EDİYORUM


Kitap geçmişte yapılan hataları irdeliyor.Günümüzdeki dış politika yönergeleriyle yakından uzaktan alakası yok. Geçmişte uluslararası ilişkilerde yaptığımız hatalar ve adamcılığı yeriyor.Dış politikayla ilgili bir açılım vermiyor.Geneli eleştiri.


Kamran inan hariciyede yaşadığı tecrübeleri kaleme aldığı bir kitap. Her ne kadar yeni bir açılım yoksa da dışarıya gönderdiğimiz gençlerin yıllarca barlarda hiçbirşey öğrenmeden nasıl döndüklerini irdeleyen bir kitap. Dili akıcı sıkmayan bir kitap. bence kötüyü çok güzel tasvir ediyor. İyi mi? oda onun anlattıklarının tersi.


sırf torpil ve yurtdışı görmek için tayin edilen diplomatların ülkemizi nasıl rezil ettiklerini o dönemin canlı şahidi olan kamran inan dan okuyun…iyi okumalar…


Ülkemizdeki anlaşılmadık politik yapı nedeniyle Dışişleri Bakanlığına birtürlü gelemeyen yazarımız bu eserinde Türk Dış Politikası nasıl olmadıra cevap aramakta ve okuyucuya yeni bir vizyon açmaktadır. Aynı zamanda serinin diğer bir eseri olan hayır diyebilen Türkiye adlı kitabınında ön hazırlığını bu eserinde yapmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*