Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Eflatun Koza

Kategori: Edebiyat Yazar: Cahide Birgül Yayınevi: Everest Yayınları

Eflatun Koza

Tanıtım Bülteni
Genç kadın, nedeni belirsiz kayıp bir zamanın ardından gazeteciliğe başladığında önüne gelen ilk dosyanın "sakin" hayatını altüst edeceğinden habersizdir. Uzun yıllardır izi bulunamayan iki kadının dosyası üzerinde gördüğü eflatuna dönüşmüş mürekkep lekesinin peşi sıra çıkacağı yolculuk, onu hem kendini bile içine sokmadığı kozasına, hem de eflatun kadınların gizemli dünyasına sürükleyecektir.Duygusal gerilimlerin güçlü anlatıcısı Cahide Birgül, Eflatun Koza'da bir kez daha okuru kendi uçurumlarına bakmaya zorluyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Eflatun Koza PDF 6.23 MB İndir
Eflatun Koza EPUB 6.96 MB İndir
Eflatun Koza MOBI 5.49 MB İndir
Eflatun Koza ODF 5.86 MB İndir
Eflatun Koza DJVU 7.32 MB İndir
Eflatun Koza RAR 4.76 MB İndir
Eflatun Koza ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Ilginc konusu , akıcı dili sayesinde rahatlikla ve sıkılmadan okuyabileceginiz bir kitap


Cahide Birgül yine yapacağını yapmış..İnsanların iç dünyaları ile dış dünya arasında ki gelip gitmeleri..okumanızı öneririm.


Kitap gerçekten çok güzeli bir solukta okunabilcek bir kitap ama bence devamının gelmesi gerekli çünkü ben eflatun kadınlar dosyasının yarım kaldığını ve kitabının sonunun insanı ruhsal bi çözümsüzlüğe düşürdüğünü düşünüyorum ki arkadaşlarımızla aynı anda okuduğumuz bu kitapta herkes son 20 sayfayı çözmekte zorlandı…


Bir günde bitirilebilecek , dili oldukça etkili bir kitap .Hikaye de oldukça etkileyici ama insan okurken akıl oyunları, hide and seek, altıncı his gibi filmlerden birşeyler buluyor . Ama genel olarak ortalamanın üstünde , çarpıcı bir eser.


kitabın adı hoşuma gitti aldım.Sonuna kadar merakla okudum ama sonunda neden akıl hastanesine düştüğünü anlamadım.Bir de kimin ayağının topal olduğunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*